Invitație conferință de presă Paul Georgescu

0
399

Performanţele sportivului român, susţinut de Catena Racing Team (cel mai titrat și mai numeros club polisportiv al unei companii), sunt impresionante. În cadrul conferinței, Paul va povesti prin ce a trecut, va vorbi despre efortul supraomenesc pe care l-a depus pentru a străbate Canalul Molokai şi despre satisfacția extraordinară de la final.
Conferința de presă va avea loc în Sala de Sport a International British School of Bucharest – IBSB (Str. Agricultori nr. 21-25), acolo unde cel care este supranumit și „Regele maratoanelor acvatice” este profesor de sport. Alături de Paul se vor afla Matei Giurcăneanu, antrenorul său (vicepreședinte Federația Română de Natație și Pentatlon Modern), membri ai staffului, reprezentanți ai conducerii IBSB, dar și elevii săi, o parte dintre ei fiind campioni la atletism, natație, duatlon sau schi alpin.
Despre Paul Georgescu
Paul Georgescu este cel mai rapid român care a traversat în 2016 Canalul Mânecii fără costum de neopren (cu timpul record de 13h 34′) și deținător al titlului „Triple Crown” (English Channel – 54 km, Catalina Channel, SUA – 35 km și Manhattan Island, SUA – 48,5 km), iar visul său cel mare este să încheie până în 2020 proiectul „Ocean’s Seven”, echivalentul „Seven Summits” al alpiniștilor care au reușit să cucerească cele 7 mari vârfuri ale lumii. În plus, Paul Georgescu a devenit primul român care a parcurs distanţa de 1 milă (1.609 metri) în apă îngheţată (3,2 grade Celsius), obținând un timp foarte bun de 22:44:19. Cursa a avut loc pe 2 februarie 2019, într-un bazin exterior din cadrul unui club din Capitală.
 
Catena susţine campionii!
 
Persoană de contact: Oana GEORGESCU, PR Specialist  SENSOTV.RO, e-mail: oana.georgescu@sensotv.ro; pr@sensotv.ro; mobil: +40741.106.723