Railway sleepers sau traverse pentru caile ferate

0
212

Railway sleepers – cum recunoastem traversele de calitate?
Industria traverselor este asemanatoare oricarei industrii, detinand oameni specializati in domeniu sau amatori care imita profesionalismul. Traversele sunt piese cheie a cailor ferate iar rolul lor este unul foarte important in sustinerea greutatii trenurilor si mentinerea ei in echilibru. Prelucrarea traversei si materialul folosit sunt factori decisivi in constructia calitativa si profesionala.
In achizitionarea unor traverse pe care le doresti de calitate superioara, este important sa intrebi ce material folosesc si din ce motiv. Pe baza argumentelor iti va fi si tie mai usor sa concluzionezi ce fel de material ti-ai dori. Modul de prelucrare a acestuia este un alt factor decisiv.
Pune-te la curent cu etapele prin care trece o traversa si ce fel de aparatura este folosita pentru prelucrarea ei. Vei observa astfel ca orice lucru de calitate ajuta in final la producerea unei traverse de calitate inalta. Iar orice investitie de succes este o investitie in calitate, profesionalism si preturi reale.
Railway sleepers – care este materialul apreciat pe piata?
Piata traverselor se dezvolta constant iar odata cu ea si inovatia materialelor. Motiv pentru care traversele de astazi se pot confectiona din materiale precum fier, beton, plastic sau lemn, cele mai costisitoare dintre ele fiind betonul. Fiecare traversa in parte intruneste caracteristici in functie de materialul ales, din acest motiv este necesar sa îl achizitionezi pe cel cu cele mai multe avantaje/beneficii. 
De-a lungul timpului materialul lemnos a ramas printre preferintele consumatorilor, din acest motiv fabrica Pamirco Manastiur care prelucreaza traverse din lemn, produce anual traverse pentru tari precum Egipt, Japonia,Olanga,Bulgaria,Anglia si multe altele, printre ele se numara inclusiv clienti romani.
Fabrica romaneasca prelucrează lemnul de peste 15 ani, fiind un material apreciat pentru rezistenta si durabilitatea lui in timp. Esentele de lemn folosite in aceasta industrie sunt cele tari precum stejarul si fagul, motiv pentru care si constructiile de cai ferate sunt mult mai durabile.
Traverse din lemn durabile si economice
Materialul lemnos de esenta tare intruneste 2 caracteristici de baza, necesare in constructia cailor ferate: rezistenta si durabilitatea. Lemnul este de structura organica si naturala, obisnuit cu factori externi. Prelucrat in mod corect si prin cele mai bune materiale, lemnul poate dura in timp mai mult decat alte materiale, rezistand in fata factorilori climatici sau biologici.
Spre deosebire si de alt tip de material, lemnul estemult mai econom si fiabil, mai ales atunci cand vorbim de constructiile cailor ferate. Prelucrarea lor ajuta la schimbarea usoara a acestora in momentul in care se deterioreaza. Singura sarcina o reprezinta inlocuirea lemnului deteriorat cu cel nou. Acest lucru nu necesita si inlocuirea intregii infrastructurii, asa cum se intampla de multe ori la beton,ceea ce automat ajuta la economiserea de resurse.
Flexibilitatea materialului lemnos ii permite de asemenea sa fie prelucrat astfel incat sa raspunda unor sarcini importante. Pentru multi clienti este important ca traversa din lemn sa se poata ocupa si de absorbtia vibratiilor, elasticitate sau izolare pentru locuitorii din zonele adiacente.
Pentru crearea acestor traverse cu sarcini speciale, Pamirco Manastiur sta la dispozitia dumneavoastra, detinand  chiar si un serviciu la cererea clientului. Orice element din lemn care intra in compotizia cailor ferate, poate fi prelucrat si proiectat de catre echipa Pamirco.
Traverse din lemn – optiunea anului 2021
La fel ca in orice piata, industria traverselor detine experti in domeniu si amatori pasionati.
Insa, pentru constructii rezistente si rezultate durabile si remarcabile in timp, o investitie care sa garanteze aceste lucruri, este o investitie in produse de inalta calitate. Un pret bun este raportat la calitatea pe care o are, asadar nu ezita sa investesti o data si bine.
Pamirco Manastiur detine o varietate de servicii, alaturi de mai multe tipuri de traverse prelucrate de care ai putea fi interesat. Cu servicii prompte, de calitate, aparturi moderne si oameni bine instruiti,fabrica va poate oferi produse durabile, rezistenta in timp si economice.