Pereti cortina antifoc- garantia calitatii superioare

0
243

Acestia va ofera o diversitate de pereti cortina antifoc ce se remarca prin eficienta si rezistenta marita. Specialistii nostri sunt mereu pregatiti sa va ofere cele mai bune solutii pentru ca experienta acumulata in timp ne recomanda ca fiind cei mai buni in domeniu. Suntem  o echipa responsabila si dam dovada de profesionalism si seriozitate in fiecare proiect. Produsele noastre se evidentiaza prin calitate superioara siguranta, rezistenta si un plus de confort.
Si pentru ca vrem ca totul sa fie asa cum va doriti acordam atentie maxima la detalii, deoarece acestea sunt cele care fac diferenta de cele mai multe ori. Va oferim produse de inalta calitate pe care intotdeauna le livram la timp, deoarece nu ne place sa va facem sa asteptati. Facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru a ne atinge obiectivele pentru ca prin modul in care actionam reusim sa finalizam fiecare proiect, spre multumirea deplina a clientilor nostri.
Pereti Cortina antifoc – performanta si fiabilitate
In oferta de pereti cortina antifoc punem accent pe calitate si va oferim solutii complete la preturi competitive. Cosideram ca prevenirea raspandirii focului si a fumului reprezinta un element de maxima importanta la incendiu, fiind si o componenta necesara din punct de vedere al reglementarilor de constructie.
Cortinele rezistente la foc sunt folosite pentru a preveni aparitia incendiilor si raspandirea acestora precum si pentru asigurarea cailor de evacuare. Aceste cortine reprezinta sisteme moderne, deosebit de utile. Se folosesc deseori in caldiri publice unde un numar mare de oameni se perinda zi de zi cum ar fi: mall-uri, parcari subterane dar si spatii publice. Nu mai stati pe ganduri si accesati chiar acum site-ul nostru online www.firglass.ro pentru mai multe detalii.
Pereti cortina antifoc- control suprem
Acesti pereti cortina antifoc sunt foarte rezistenti deoarece au in componenta lor un material flexibil, subtire si usor si se remarca prin caracteristici specifice care le maresc eficienta.Cel mai mare avantaj il constituie faptul se se inchid rapid la declansarea unui incendiu. Deschiderea cortinei se face cu ajutorul unui mic motor electric iar inchiderea lor poate fi declansata de centrala de fum a cladirii sau de senzori de fum.
Cortinele cu protectie la foc pot fi integrate usor in orice tip de arhitectura. Acestea adauga un plus de estetica spatiului respectiv, au finisaje de exceptie si necesita spatiu redus de montaj. Reprezinta o solutie inedita si nu strica aspectul exterior al cladirilor.
Tinand cont de reglementarile europene orice cladire trebuie construita in conditii care previn incendiile, raspandirea focului si a fumului precum si stingerea incendiilor in mod eficient. Trebuie sa acordati atentie marita acestor caracteristici pentru a nu pune in pericol viata oamenilor si a animalelor. Prin urmare cortinele rezistente la foc reprezinta o componenta de baza a planurilor de constructie a cladirilor publice.