Pastreaza vasul de toaleta perfect functional. Sfaturi de la un instalator Bucuresti

0
310

Astfel, pentru a evita daune si costuri de reparatie mai mari – in baia ta si chiar a vecinilor – nu amana lucrarea, nu pune singur diagnosticul defectiunii vasului de toaleta si nu lucra cu un meserias neautorizat, “priceput la toate”. 
Care sunt cel mai comune probleme care apar in cazul vaselor de toaleta? Sfaturi de la un instalator Bucuresti
Fiecare incapere a locuintei este extrem de importanta, indeplinind un rol de baza in existenta de zi cu zi. Sala de baie este un spatiu esential, de toaletare si ingrijire personala, asa ca se poate intampla frecvent sa fie nevoie de mici ajustari, reparatii si chiar lucrari de montaj, renovare si inlocuire elemente sanitare – pe care este recomandat sa le efectuezi cu un instalator sanitar cu experienta. 
Chiar daca nu esti specialist in reparatii sanitare si nu este recomandata sa aplici tu metode de remediere, poti sa te informezi corect cu privire la cele mai frecvente probleme cu care te-ai putea confrunta la un moment dat. 
De altfel, este extrem de util sa ii transmiti unui instalator Bucuresti defectiunile si semnalele remarcate, pentru ca procesul de lucru sa se desfasoare cat mai eficient:
-Apa care curge continuu
Chiar si cel mai mic fir de apa care curge constant inseamna o defectiune – nu este o mica inconvenienta, asa cum ai putea crede. Pe langa faptul ca este o defectiune ce trebuie remediata cat mai curand, inseamna de fapt risipa de apa, reflectandu-se in costurile lunare la factura de apa.
-Apa sau scurgeri in jurul toaletei
Inclusiv o cantitate mica de apa care se scurge in spatele toaletei sau apa prezenta la baza toaletei inseamna necesitatea interventiei unui instalator specializat in sanitare. Spre exemplu, scurgerile de la baza vasului pot insemna un sigiliu deteriorat sau o problema mai complexa a scurgerii, in timp ce apa care curge in spatele vasului poate semnala o problema la rezervor sau doar un surub care trebuie strans. Oricum ar fi, este important sa retii ca picaturile remarcate astazi se pot transforma intr-un dezastru pana a doua zi, asa ca este esential sa contactezi in timp util o firma specializata pentru remediere, cu evitarea utilizarii vasului pana ce instalatorul ajunge la adresa.
-Vasul de toaleta nu se mai curata
Va fi rapid de observat faptul ca apa nu mai curge in aceeasi cantitate sau chiar nu mai curge deloc, astfel incat curatarea toaletei nu mai este posibila. Desi este una dintre cele mai frecvente defectiuni ale vasului de toaleta, nu este una minora – neremediata la timp, va creste riscurile de blocaje severe, iar mirosul poate fi periculos pentru sanatate. 
In aceasta situatie, poate fi vorba de calcar acumulat sub marginea vasului, dar se poate intampla ca rezervorul sa fie defect, in egala masura. Aceste defectiuni sunt mai intalnite in cazul unui vas de toaleta vechi, caz in care un instalator Bucuresti va decide sa inlocuiasca vasul cu un model nou.
-Nivelul de apa din vasul de toaleta a scazut
Rareori suntem atenti la detalii de acest tip, insa stim cu totii care este un nivel obisnuit de apa constanta in vas, iar reducerea acestuia este observata rapid. Una dintre problemele frecvent intalnite la vasul WC – este cauzata de regula de un blocaj al sistemului toaletei. O alta cauza poate fi o fisura la nivelul tubulaturii vasului – lucru pe care doar un instalator autorizat Bucuresti il poate stabili. In urma identificarii exacte, acesta va proceda corespunzator: in cazul unei fisuri se va inlocui vasul, in cazul unei blocari partiale a toaletei, este nevoie doar de deblocarea vasului. 
Proiecte realizate corect – Alege un instalator Bucuresti specializat in instalatii sanitare 
Cand ai remarcat problema la nivelul vasului de toaleta, ia legatura cu un instalator Bucuresti specializat in astfel de probleme, care sa poata opera in functie de situatia data: in unele cazul poate fi vorba despre inlocuirea tevilor, a sigiliilor sau chiar a vasului de toaleta. 
–––––––––––––––––––
Luk Install instalator Bucuresti 
Telefon – 0743 697 295
Mail – office@lukinstall.ro 
Website – www.lukinstall.ro