Părinți și copii, invitați să descopere engleza în familie la British Council Open Day

0
253

Evenimentul este gratuit și cuprinde o zi plină de activități distractive pentru părinți și copii cu vârste între 4 și 14 ani, prin care aceștia pot afla mai multe despre activitatea British Council în România.
În intervalul 11.30 – 20.00, copiii vor avea ocazia să participe la jocuri și exerciții interactive asemenea celor de la cursurile de limba engleză, în timp ce părinții pot afla mai multe despre metodele de predare British Council într-un cadru informal, direct de la profesori.
Pentru copii, British Council a pregătit surprize atât pentru cei mici cât și pentru cei mari: activități de colorat și de modelat, episoade din noul program pentru copiii între 4 și 6 ani – Learning Time with Timmy -, ateliere de artă, proiecte, video-uri educaționale și jocuri.
Suplimentar, părinții care doresc să afle detalii despre tehnicile de predare și metodologia folosite la cursurile de limba engleză se pot înscrie și la prezentările gratuite organizate pe parcursul evenimentului Open Day, de la 12.00, 17.00, respectiv 18.30.
Evenimentul Open Day va avea loc pe 2 mai, între 11.30 – 20.00, la sediul principal British Council București din Calea Dorobanți nr. 14. Participarea la toate activitățile din cadrul Open Day este gratuită, pe bază de rezervare la https://bookeo.com/opendaybc2019.
“Învățarea unei limbi străine deschide o lume întreagă de oportunitați, și ne dorim să le oferim copiilor care învață limba engleză la British Council cele mai frumoase experiențe. Profesorii noștri urmăresc să creeze un mediu în care toți elevii se simt incluși și apreciați. Metodele de predare sunt inovative, încurajează creativitatea, gândirea critică și încrederea în sine a participanților. În cadrul cursurilor noastre încurajăm copiii să învețe prin ducerea la bun sfârșit a unor proiecte care să îi ajute să își dezvolte abilitățile de vorbire, ascultare, citire și scriere într-un mod natural.” a declarat Kevin McLaven, Director English Language Services în cadrul British Council România.
Părinții și copiii care vor să afle mai multe despre oportunitățile care îi așteaptă la Centrul British Council din București se pot înscrie la Open Day până miercuri 24 aprilie, completând formularul de rezervare de la adresa https://bookeo.com/opendaybc2019. Evenimentul este gratuit, dar locurile sunt limitate.
Mai multe detalii despre Open Day sunt disponibile pe website-ul British Council, la https://www.britishcouncil.ro/evenimente/open-day-british-council.