Pamirco recomanda traverse din lemn de esenta tare

0
243

Railway sleepers – cum diferentiem o traversa de calitate de una de proasta calitate
Industria traverselor de astazi este una variata si se modernizeaza constant de la un an la altul, motiv pentru care si cererile pe piata sunt tot mai diversificate. Calitatea este astazi cel mai important aspect cautat de catre client, desi in trecut nu se tinea atat de mult cont de calitatea traverselor, astazi reprezinta un impuls de a investi.
Motivul principal pentru care se cauta calitate are la baza dorinta de modernizare a constructiilor de cai ferate iar acest lucru se produce doar in baza unor materiale prelucrate calitativ.
Ca principiu de baza, in prima etapa , materialul din care se confectioneaza traversa este prima decizie importanta in vizarea calitatii. Inovatia si tehnologia a permis astazi confectionarea traverselor din lemn, fier, beton sau plastic ecologic. Varietatea iti permite sa alegi orice consideri ca este mai eficient, insa din punctul de vedere al beneficiilor vei alege un singur material – lemnul.
Dupa alegerea materialului de baza, prelucrarea acestuia reda in final calitate  produsului. De la experienta firmei, pana la moduri, etape, proceduri si aparturi folosite, toate pun bazele calitatii si a unui produs prelucrat la cea mai inalta calitate. Feriti-va de preturi mult prea mici, servicii care promit prea multe si oameni amatori in prelucrarea de traverse.
Railway sleepers – ce fel de traverse recomanda expertii din domeniu?
Pamirco Manastiur este o fabrica producatoare de traverse cu o experienta de peste 15 ani pe piata, acumuland cunostinte importante pentru prelucrarea lor astfel incat sa fie printre cele mai vandute produse de pe piata. 
Fabrica reprezinta pentru mulți consumatori produse de inalta calitate, iar acest lucru se poate observa din numarul mare de vanzari si productie (peste 529701 traverse) cat si din numarul de clienti,acestia fiind atat din Romania si din intreaga Europa. Traversele Pamirco sunt regasite in tari precum Egipt, Japonia, Olanda, Bulgaria, Germania, Anglia si multe altele, fiind renumite si pentru promptitudinea cu care sunt realizate.
Traverse din lemn de esenta tare 
Expertii din fabrica Pamirco vad in traverse cel mai important rol de sustinere, mentinere si legare,asadar o investitie corecta iti asigura o constructie de succes. Atat din perspectiva producatorului cat si din cea a consumatorului, traversele confectionate din material lemnos sunt mult mai calitative in detrimentul celorlalte productii de pe piata.
Raspunsul sta in lemn si proprietatile naturale si organice pe care acesta le detine. Lemnul este vizat drept cel mai rezistent ( fiind folosite specii de esenta tare) cat si cel mai durabil material, redand cele doua caracteristicii intregii infrastructuri de cai ferate. Obisnuit cu lupta factorilor externi, lemnul ofera sustinere, stabilitate si elasticitate transportului feroviar reusind sa-i preia si sa-i mentina intreaga greutate. Ofera cele mai multe avantaje fiind de asemenea si cel mai econom.
Traverse cale ferata – de ce este lemnul optiunea consumatorului?
Printre multele avantaje oferite de catre traversele de lemn, principala se focuseaza pe flexibilitatea lemnului. Asa cum mentionam mai sus, lemnul este printre cele mai econome materiale, de ce? Fiind durabil, se deterioreaza mai greu, iar schimbarea lui se face dupa ani. Inlocuirea lui cu altul nou se realizeaza simplu si usor fara a interveni asupra intregii infrastructuri, asa cum se intampla la beton, iar automat costurile sunt mai mici. 
Mai mult decat atat, lemnul este un material care se poate plia perfect pe orice situație critica ( spre exemplu spatiile precare montane,unde exista caderi de pietre), fiind rezistent si putand fi prelucrat astfel incat sa raspunda mai multor sarcini. Flexibilitatea lemnului ii permite sa fie fabricat astfel incat traversa sa produca si absorbtia vibratiilor, sa ofere elasticitate si sustinere in zonele cu posibile deraieri cat si izolare pentru toti locuitorii din apropiere.
Traversa din lemn poate produce in acelasi timp mai multe sarcini fiind de asemenea si cea mai rezistenta si durabila. Automat constructiile de cai ferate durabile in timp sunt investitii de succes care au meritat efortul. Calitatea traverselor asigura constructii moderne si de durata.
Traverse cale ferata lemnoase- produse de top in industrie
In achizitionarea unui produs trebuie sa tii cont si de piata, de trand-uri si de părerea consumatorilor care au mai luat in trecut contact cu produsul. Aceste aspecte iti pot garanta de cele mai multe ori produse calitative si servicii de la cei mai buni profesionisti de pe piata. Incearca traversele Pamirco, serviciile in varietate, modul de lucru prompt si experienta echipei de lucru.