JRK Travel – Transport Persoane Belgia-Germania-Olanda

0
236

Firma JRK Travel a fost infiintata din pasiunea pentru transport si respectul pentru clientii nostri. Alege servicii de transport persoane spre Germania care sa iti ofere cele mai bune servicii pentru tine. Ne bazam pe soferii nostri cu experienta ridicata in domeniul transportului. Echipa noastra beneficiaza de microbuze moderne si noi din 2020 marca Mercedes Vito cu 8 locuri + 1.
Fiecare cursa are ca punct de plecare Bucuresti, Brasov, Alexandria, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Valcea, Deva, Arad, Timisoara, Alba. Realizam curse zilnice din Romania spre Belgia, Olanda, Germania.
Inainte de fiecare cursa inspectam foarte atent fiecare masina/microbuz – pentru ca ele sa fie curate, bine intretinute, confortabile. Iar tu sa te poti bucura de curse foarte reusite si rapide de la adresa la adresa dorita de tine. Pe langa asta, microbuzele au revizii lunare la zi – schimb ulei, placute frana, filtre ulei, polen, etc. Facem aceste revizii lunare pentru ca toata lumea care apeleaza la noi sa aiba parte doar de conditii de top de calatorie.
Orasele in care facem curse din Belgia-Olanda-Germania sunt Munchen, Frankfurt, Dortmund, Koln, Graz, Viena, Bruxelles, Roterdam, Amsterdam si multe altele.
Ne mandrim cu faptul ca avem o echipa bine organizata, profesionala si pregatita sa ofere doar cele mai ridicate servicii de transport spre Belgia-Olanda-Germania in conditii foarte ridicate de siguranta si confort cu microbuzele noastre moderne.
Inspectille la masinile noastre sunt regulate si foarte atent realizate pentru ca microbuzele sa fie pregatite de curse dese si lungi pana in tarile de jos.
Preturile la bilete sunt foarte bune si accesibile pentru orice buzunar. Ne bucuram ca putem sa fim alaturi de tine in orice moment al calatoriei tale.
Intra acum pe www.jrktravel.ro si rezerva-ti o cursa rapida spre Belgia-Olanda-Germania cu microbuzele noastre moderne si confortabile.
Pentru mai multe detalii legate de orarul curselor, preturi si alte elemente, te rugam sa intri pe site sau sa ne suni acum la numerele de telefon de pe site. Rezerva-ti acum biletul pe site.