O inimă sănătoasă iubeşte mai mult!

0
1245

Devenită deja o tradiţie, campania „O inimă sănătoasă iubeşte mai mult!” este cel mai amplu program de informare şi de prevenire a afecţiunilor cardiovasculare din România.
 
Ca de fiecare dată, campania „O inimă sănătoasă iubeşte mai mult!” oferă pacienţilor ocazia de a beneficia, gratuit, de materiale promoţionale şi de informare, de cadouri, dar şi de reduceri substanţiale la suplimentele pentru prevenirea afecţiunilor inimii. În plus, cei care vor trece în această zi pragul farmaciilor Catena vor primi carneţele pentru măsurarea tensiunii arteriale şi inimioare antistres.
 
Iubirea nu ţine cont de vârstă și doar având grijă de sănătatea inimii vom putea dărui din toată inima iubire celor dragi. Pentru că sănătatea este cea mai importantă, campania de prevenire, informare şi responsabilitate socială „O inimă sănătoasă iubeşte mai mult!” a făcut deja istorie, fiind expresia preocupării pentru sănătate a „Farmaciei inimii”. De-a lungul celor zece ani, în cadrul acestei campanii, au fost distribuite peste 5 milioane de broşuri informative, cel puţin tot atâtea milioane de români beneficiind de sfaturile profesioniste ale specialiştilor Catena în privinţa prevenirii afecţiunilor cardiovasculare. În plus, pacienții s-au bucurat de reduceri și promoții impresionante la produsele dedicate sănătății inimii.
 
Vino la Catena! Te așteptăm cu sfaturi și cadouri, din inimă pentru inimă! Descoperă ofertele speciale pentru tine!
 
Despre Catena
Catena este rețeaua de farmacii numărul 1 în retailul farmaceutic din România și cel mai cunoscut și apreciat brand românesc de profil. Datorită acțiunilor pozitive și a orientării către pacienți, Catena a devenit un reper fundamental în lumea medicală românească, în ceea ce priveşte calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite. Cu peste 700 de unități la nivel național, Catena a integrat imaginea brandului în viața de zi cu zi a românilor, punând accentul pe definirea conceptului de viață sănătoasă și armonioasă, dar și pe numeroase oferte și concursuri de mare anvergură.