O companie de IT din România nominalizată pentru a doua oară la premiul pentru cel mai bun loc de muncă din Europa

0
36

De altfel, anul acesta s-au înscris în concurs peste 100.000 de companii din Europa, acestea trecând prin mai multe filtre până la desemnarea finalistelor. Primul filtru a constat în crearea unui shortlist în care au intrat aproximativ 3000 de companii, din care în final juriul a desemnat câştigătoarele naţionale pe diversele categorii ale concursului.
Pentru categoria The Workplace and People Development Award, reprezentanţii European Business Awards au determinat că Qubiz este firma cea mai potrivită pentru a reprezenta România în finala competiţiei, acolo unde va înfrunta firme de calibru din ţări precum Germania, UK, Franţa, Olanda, Italia, Danemarca, sau Norvegia.
Având prima ediţie a concursului în 2007, European Business Awards are ca scop promovarea performanţei de business în domenii precum inovaţia, creşterea strategică, antreprenoriatul, şi responsabilitatea socială.
Gala de premiere
Gala European Business Awards va avea loc în datele de 3 şi 4 decembrie în Varşovia. În cadrul galei, campioanele naţionale ale celor 33 de ţări europene vor fi supuse unor runde de înrebări din partea membrilor juriului; pe baza acestori interviuri, juriul va determina campioanele europene pentru fiecare categorie în parte.
Succesul companiei Qubiz în cadrul competiţiei nu este o premieră, în 2018 ajungând de asemenea în finala concursului, unde câştigătoare europeană la categoria Workplace and People Development Award a fost desemnată o companie prietenă din Irlanda.
Firma a pornit la drum în 2008 cu 6 angajaţi, iar astăzi Qubiz numără peste 230 de angajaţi în Oradea şi în Cluj-Napoca.
Industria IT din România, în top
În finala concursului au ajuns 8 firme din România, 4 dintre acestea activând în domeniul IT, iar celelalte 4 vin din domeniul industrial, comercial, şi cel al energiei.