Moşul ECDL susţine Şcolile care dăruiesc

0
348

Toţi elevii şi profesorii din România care desfăşoară proiecte cu acte de caritate în perioada Sărbătorilor de Iarnă ce urmează, pot înscrie acţiunile lor până cel târziu pe 10 decembrie 2018 pe e-mail marketing@ecdl.ro şi ECDL ROMANIA va promova online evenimentele. Promovarea online poate conduce la susţinerea unora dintre beneficiarii proiectelor.
Împreună îi putem determina pe ceilalţi să devină mai buni.
 
La Şcoala care dăruieşte pot participa toate şcolile şi grădiniţele din învăţământul preuniversitar din România.
Proiectele trebuie să reflecte acte de caritate desfăşurate în folosul comunităţii.
Transmiterea descrierilor proiectelor pe marketing@ecdl.ro se face exclusiv în perioada 19 noiembrie – 10 decembrie 2018 şi trebuie să cuprindă sumar numele proiectului, şcoala, echipa, beneficiarii proiectului, activităţile desfăşurate şi datele de contact. Anunţarea beneficiarilor proiectelor, care vor fi sustinuţi de ECDL ROMANIA, se va face în perioada 17 – 21 decembrie 2018.

Şcoala care daruieşte este o iniţiativă ECDL de tradiţie, care a început cu 8 ani în urmă şi urmăreşte promovarea şi susţinerea iniţiativelor umanitare organizate de elevi şi profesori cu ocazia Sărbătorilor de Paşte sau de Iarnă, în şcolile din întreaga ţară. Şcoala care daruieşte a ajuns în prezent la ediţia a 17 – a şi a oferit posibilitatea de a cunoaşte şi a încuraja sute de şcoli, care se implică activ în comunitate, reuşind să spargă barierele educaţiei convenţionale şi să insufle spirit civic şi responsabiltiate tinerilor pe care îi formează.