Mic de înălțime și cu o siluetă robustă? Află cum poți alege vestimentația perfectă pentru corpul tău

0
276

Dacă vrei să arăți impecabil ori de câte ori ieși din casă, indiferent de contextul în care te vei afla, ți-am pregătit în rândurile următoare o serie de sfaturi esențiale. Află cum poți alege cele mai inspirate ținute pentru silueta ta robustă:
Descoperă ce modele funcționează cel mai bine cu trăsăturile siluetei proprii
Atunci când știi asupra căror imprimeuri trebuie să te orientezi, orice sesiune de shopping este cu mult simplificată. Așadar, dungile orizontale sau imprimeurile supradimensionate nu sunt cele mai potrivite alegeri în cazul unei siluete robuste, întrucât vor atrage atenția asupra zonelor pe care nu îți dorești să le evidențiezi.
Totuși, asta nu înseamnă că orice print trebuie evitat cu desăvârșire. Spre exemplu, piesele de îmbrăcăminte în culori închise ți se vor potrivi de minune. De asemenea, dungile sau imprimeurile poziționate vertical îți vor alungi silueta, creând un efect vizual plăcut.
Investește în articole confecționate din materiale de calitate
În situația în care optezi pentru îmbrăcăminte realizată din materiale îndoielnice, un lucru este singur: acele trăsături pe care nu ai vrea să le pui în evidență vor fi accentuate într-o manieră deloc atrăgătoare.
Pe de altă parte, ținutele de înată calitate vor deborda de rafinament și, simultan, vor masca acele mici imperfecțiuni ale siluetei tale.
Alege un brand care comercializează piese de îmbrăcăminte destinate bărbaților cu o siluetă robustă
În materie de articole vestimentare, poate deveni destul de dificil să găsești piesele potrivite. Aceasta se datorează în principal faptului că majoritatea brandurilor bărbătești creează colecții după croiuri slim fit sau potrivite anumitor standarde corporale.       
Un brand românesc care produce, dar și comercializează articole de îmbrăcăminte destinate siluetelor robuste este DOVANI . Dacă vei accesa magazinul online, www.dovani.ro vei fi întâmpinat de o gamă diversificată de pantaloni bărbați, cămăși bărbați, tricouri, dar și alte articole specifice sexului masculin care să îți pună silueta în valoare, evidențiindu-i atuurile de care aceasta dispune.
De asemenea, tot la DOVANI vei beneficia de un raport optim între prețul și calitatea produselor, astfel încât să poți achiziționa piesele vestimentare favorite la tarife mai mult decât accesibile pentru orice buzunar.
Tot din prisma prețurilor, trebuie să afli că DOVANI este acel brand care răsplătește cu desăvârșire fidelitatea: fiecare sesiune de shopping online îți va aduce puncte de fidelizare, pe care le poți folosi apoi spre a cumpăra produsele favorite. Pentru mai multe detalii, dar și pentru a descoperi o colecție inedită de haine bărbați, poți accesa www.dovani.ro sau poți urmări pagina de Facebook a brandului DOVANI spre a te menține mereu la curent cu cele mai noi informații din modă.
          Alegerea articolelor vestimentare pentru siluetele robuste nu mai pare un proces atât de dificil, nu-i așa? Nu uita să ții cont de sfaturile de mai sus ori de câte ori te aveturezi spre o nouă sesiune de shopping.