Invata cum sa iti promovezi eficient afacerea in cadrul unui eveniment, la conferinta din aceasta toamna

0
189

De la economist la antreprenoriat in domeniul marketingului online
Dupa o lunga experienta ca economist, Radu Ciofu a descoperit faptul ca antreprenoriatul si dezvoltarea unui business ii pun in valoare cunostintele pe care le-a acumulat de-a lungul timpului. Astfel, a ales business-ul online pe care initial l-a testat partial si in cadrul ultimelor companii pentru ca a fost angajat. S-a ocupat de campanii de SEO si de administrarea campaniilor Google Ads. Este implicat in zona de marketing si publicitate online aproximativ din anul 2012, totodata fiind si moderator al emisiunii “Consultanta in afaceri”, de la Canal33. 
Despre agentia de marketing online SEOmark
SEOmark este o agentie de marketing online care a fost lansata in anul 2014 si care la inceput a oferit servicii de SEO. Un an mai tarziu a fost realizat site-ul seomark.ro iar in prezent ofera o gama larga de servicii precum creare site-uri, web design, servicii de redactare, Google Ads, Facebook, dar si servicii de educatie pentru marketing si promovare online, inclusiv cursuri care au loc periodic fata in fata sau online.
In cadrul SEOmark.ro Radu Ciofu se ocupa in principal de asigurarea partii tehnice, coordoneaza echipa, supervizeaza campaniile de promovare, dar si cursurile.
Afla cum sa te promovezi la un eveniment de la Radu Ciofu
Tema pe care o va aborda Radu in cadrul conferintei, „Promovarea in cadrul evenimentelor si post eveniment”, este dedicata tuturor antreprenorilor sau celor care se ocupa cu marketing-ul si cu promovarea unui business. Vei putea sa afli lucruri interesante si utile, dar vei avea si posibilitatea sa ii adresezi lui Radu intrebari referitoare la dezvoltarea si promovarea unei afaceri.
Vrei sa il cunosti pe Radu Ciofu? Te asteptam la Conferinta „Femei de cariera”
Daca vrei sa afli mai multe despre modul in care sa iti promovezi business-ul in cadrul unui eveniment, dar si dupa terminarea acestuia, te invitam sa te inscrii la Conferinta „Femei de cariera”, unde il vei intalni pe Radu Ciofu alaturi de alti speakeri care iti vor spune mai multe despre business si despre cum sa reusesti in cariera. Conferinta se adreseaza tuturor femeilor din postura de angajat sau antreprenor, care isi doresc sa cunoasca succesul in cariera.
Daca ai mai multe intrebari despre modalitatile de promovare in cadrul conferintei sau iti doresti o expunere si mai mare, poti contacta organizatorii la adresa de e-mail conferinte@woman2woman.ro sau la numarul de telefon 0770 399 614.
Printre sponsorii care vor sustine acest evenimentul se numara SEOmark.ro, sponsor principal, dar si Answear, All To Know si Cupio, care s-au alaturat ca sponsori secundari ai conferintei pe parcursul mai multor editii.
Evenimentul va fi moderat de catre Dorina Florea, o aparitie incantatoare, pe care probabil o stii deja de la pupitrul Telejurnalului de la ora 14 si de la 20, programe de stiri difuzate la TVR1.
In plus, evenimentul este mediatizat si de catre: Acasa.ro, Afaceri si leadership feminin, Business24, Comunicatedepresa.ro, Comunicare-online.ro, Comunicate-PR.ro, Fashion8, Mujer.ro, JurnaluldeAfaceri.ro, PortalManagement.ro, PR2Advertising.ro, Profitinfo, PRwave, Ziare.com.