Intratest Business School – lansarea platformei de învățare online pentru dezvoltare managerială

0
348

 
Cursurile se adresează persoanelor interesate de dezvoltarea profesională și personală care să le permită să aibă o performanță îmbunătățită la locul de muncă, dar și să le sprijine pentru promovarea în carieră.
Oferta Intratest Business School cuprinde cursuri de management și leadership axate pe următoarele direcții principale: organizații și oameni, marketing și finanțe. Toate cursurile Intratest Business School sunt licențiate The Open University din Marea Britanie; cu o valoare adăugată mare oferim în premieră în România cursul de Leadership, al cărui conținut constituie modulul de bază pentru programul MBA al The Open University în Marea Britanie.
Cu scopul de a oferi cele mai bune experiențe de învățare cursanților săi, Intratest Business School propune metode combinate de training, îmbinând învățarea online, individuală, cu învățarea față în față, precum și sprijinul formatorilor: participanții la cursurile Intratest Business School sunt asistați permanent de traineri acreditați și în același timp pot să interacționeze cu colegii de grupă, prin intermediul forumului online. Absolvenții cursurilor Intratest Business School vor obține o diplomă acreditată de Manager.
Intratest Business http://www.intratest-business-school.ro.
DESPRE Intratest SA si The Open University
Intratest SA s-a înfiinţat în 2007 cu misiunea de a contribui la succesul în carieră al clienţilor săi prin oferta de servicii de formare de cea mai bună calitate. Până în prezent Intratest a avut un număr de peste 20.000 de cursanţi, având o acoperire națională prin intermediul punctelor sale de lucru din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Brașov. www.intratest.ro
Firma deține peste 25 de cursuri acreditate, iar cele mai recente cursuri lansate pentru dezvoltarea managerilor se desfășoară sub licența The Open University din Marea Britanie. 
Înființată în 1969, The Open University (OU) din Marea Britanie este prima universitate de învățământ la distanță la nivel mondial și cea mai mare din Marea Britanie, cu peste 174.000 de studenți.  OU are o reputație excelentă în dezvoltarea și furnizarea învățării la distanță, fiind acreditată de cele mai importante asociații internaționale de educație pentru management