INNA, Irina Rimes și Nicoleta Nucă

0
456

Când e vremea să facem ceva grandios? Exact atunci când simțim! Căci ceea ce ne ghidează cu adevărat și cel mai corect în viață sunt emoțiile.
Așa a apărut #Stars4Dreams, spectacolul pe care vi-l propune Fundația Copii în Dificultate (CID) pe 16 aprilie, de la ora 20:00, la Sala Palatului. Bilete aici.
Îndrăgitele artiste INNA, Irina Rimes, Nicoleta Nucă, AVA, alături de trupa de teatru adolescentin Victory of Art au răspuns pozitiv invitației de a-și completa colecția de fapte bune și vin să cânte pentru cei peste 100 de copii cu boli incurabile și abandonați, îngrijiți de fundație.
Evenimentul, organizat pentru generația de mâine, cu susținerea generației de azi, este, totodată, un motiv de sărbătoare pentru miile de fapte bune, adunate din milioane de inimi, în 30 de ani de activitate ai Fundației CID.
Participarea la eveniment se traduce prin speranță pentru viitorul copiilor. Puteți face acest dar prin achiziția:
*Biletului în sală la una dintre cele trei categorii: 150 LEI (VIP) / 120 LEI (Cat. I) / 95 LEI (Cat. II) / 75 LEI (Cat. III).
*Suplimentului Meet&Greet: 95 LEI, care vă oferă ocazia unică de a le cunoaște mai îndeaproape pe starurile ce vor urca pe scenă și de a obține un autograf, imediat după spectacol. Pentru această întâlnire specială, este necesară și achiziția de bilet la eveniment.
*Biletului de susținere pentru Fundația CID: 45 LEI. Acest bilet reprezintă grija față de acești copii, fără participarea dumneavoastră la eveniment.
Despre Fundația Copii în Dificultate
Fundația Copii în dificultate (CID), cea mai veche fundație de bine din România, îi ajută pe copiii în grijă să conjuge timpul la viitor. În cei 30 de ani de activitate, familia CID și-a unit forțele pentru a dărui timp unui număr de 18.000 de copii cu boli incurabile sau abandonați.
Mai multe detalii:
Site Stars4Dreams
Event FB