GITANOS – salvarea celor care poartă număr mare la picior!

0
210

          Dacă până acum obișnuiai să îți forțezi piciorul, purtând o mărime mai mică la pantofi decât cea de care ai cu adevărat nevoie, trebuie să afli că o astfel de greșeală îți poate afecta într-o manieră neplăcută sănătatea.
          Ce se întâmplă atunci când NU alegi mărimea corespunzătoare a încălțămintei?
          În mod cert, fiecare dintre noi a cumpărat cel puțin o dată un model de pantofi care se potriveau perfect cu toate detaliile ținutei, în afară de mărimea propriului picior. De asemenea, acea pereche de pantofi a ocupat pentru o perioadă îndelungată un loc grațios pe rafturile din dulap, fără a mai fi purtată și a doua oară.
Pentru a evita achizițiile de acest gen, care nu sunt deloc inspirate, dar și pentru a ne proteja sănătatea, este recomandat ca în viitor să ne orientăm asupra acelei perechi de încălțăminte care ni se potrivește întru-totul, atât din punctul de vedere al mărimei, cât și din prisma formei calapodului.
O pereche de pantofi aleasă greșit poate duce la următoarele aspecte neplăcute:
– deformarea, în timp, a mersului
– apariția de ciuperci, negi sau „bătături”
– disconfort puternic
– probleme la nivelul spatelui
– migrene severe
Cu siguranță te vei gândi de două ori înainte de a alege mărimea pantofilor, nu-i așa?
Ei bine, dacă obișnuiești să porți o mărime mare la picior, atunci nu trebuie să te mai îngrijorezi: la GITANOS aceste probleme aparțin de domeniul trecutului!
Brandul GITANOS este specializat în producerea și comercializarea articolelor de încălțăminte, confecționate din piele naturală, oferindu-le tuturor persoanelor interesate variante atrăgătoare în materie de pantofi.
Fie că te afli în căutarea unei perechi de pantofi casual bărbați, a unui model mai sport sau într-o culoare aparte, tot ce trebuie să faci este să accesezi www.gitanos.ro. Cu un singur click îți poți găsi perechea potrivită – în materie de încălțăminte, bineînțeles!
Este timpul să dai uitării acele situații în care modelul preferat de pantofi bărbați nu erau disponibili în mărimea necesară. Așadar, acum poți beneficia de calitatea înaltă a produselor marca GITANOS sub forme diversificate, culori atrăgătoare și calapoduri potrivite chiar și în cazul în care porți un număr mai mare la picior.
Bineînțeles, atunci când vine vorba despre cumpărăturile de acest gen, există anumite aspecte de care trebuie să ții cont. Astfel, este indicat să mergi să probezi modelul preferat de pantofi bărbați în decursul după-amiezei, tocmai pentru că pe durata zilei piciorul are tendința de a-și modifica ușor forma.
De asemenea, încearcă să pășești cu ei prin magazin de câteva ori, înainte de a-i cumpăra. În acest fel, verifici dacă ți se potrivește pe deplin mărimea aleasă, dar și gradul de confort. Nu uita să acorzi o atenție deosebită materialului din care încălțămintea este realizată, cu scopul de a evita orice alte neplăceri după ce deja ai achiziționat-o.
 
Brandul GITANOS dă start la shopping! Accesează și tu www.gitanos.ro și alege modelul tău preferat de pantofi bărbați!