Industria HoReCa a inregistrat cresteri in profit de la lansarea portalului UndeUnde.ro

0
542

Unele restaurante din Bucuresti au sesizat o crestere a numarului de clienti si cu 15% ca urmare a inregistrarii in portalul Undeunde.ro . In topul cautarilor se afla restaurantele si cafenelele din Nordul si Sudul Capitalei.
Inca de la lansarea din 2018, portalul Undeunde.ro a reusit sa faciliteze contactul dintre prestatorii de servicii si clienti, gratie filtrelor extrem de eficiente pe baza carora acestia din urma pot identifica o locatie proxima.
Potrivit unor date furnizate de surse din interiorul board-ului, in topul membrilor care si-au imbunatatit profitul anul precedent ca urmare a inscrierii in portal se numara entitati din industria HoReCa, in speta proprietarii restaurantelor si cafenelelor, cu procente ale cautarilor si de peste 60%. Acestea sunt urmare de ceainarii si pub-uri, localuri nu la fel de frecventate in urma cu 10 ani.
„Obiectivul nostru la UndeUnde.ro este intotdeauna sa oferim servicii mai bune bazei noastre de utilizatori, astfel ca, de fiecare data cand avem oportunitatea de a imbunatati un serviciu, o facem”, a declarat managerul portalului. “Am reusit ca in nici un an de la lansarea portalului sa le oferim membrilor inscrisi vizibilitatea de care business-urile lor au nevoie, ceea ce le antreneaza profiturile. Ce putem spune este ca ne face o deosebita placere sa contribuim, mai mult sau mai putin direct, la cresterea economiei si sa atragem clienti straini in localurile romanesti”, a mai adaugat acesta.
Totusi, avantajele nu sunt resimtite doar de ownerii acestor localuri. Potrivit unui sondaj la care clientii a 30 de localuri inscrise in portal au oferit un rating de 5 stele la peste 98% dintre acestea. Acest fapt releva ca portalul si-a desavarsit misiunea, aceea de a le oferi clientilor un instrument util si eficient pentru identificarea locatiilor proxime lor unde acestia pot cina sau se pot relaxa oricand si la orice ora.
“Portalul se adreseaza unanim tuturor celor care doresc sa isi eficientizeze timpul prin cautari rapide. In acest sens, se pot orienta dupa rating-ul oferit de alti clienti unui local, fara a mai pierde timpul” sustine Ruxandra P., Customer Service Analyst la UndeUnde.ro.
Undeunde.ro faciliteaza contactul dintre localuri si clienti printr-o interfata intuitiva, imbunatatita prin filtre precise. Astfel, pentru clienti devine mai usor ca oricand sa identifice o cafenea, un restaurant sau un pub in proximitatea acestora, fie ca se afla la birou sau acasa, indiferent de Sector.
Portalul dispune de mentenanta 24 / 24, motiv pentru care functionarea sa este optima independent la ora la care sunt efectuate cautarile. In topul cautarilor mai sunt inregistrate companii din industriile de curatenie, auto si transport, iar pentru prestatorii de servicii, acestea si-au extins volumul cu pana la 23% de la finele anului 2018 si pana in prezent.
Contact: 0726 143 164
E-mail: office@undeunde.ro