Paharulmeu.ro devine Bisbags.ro. Ambalaje eco personalizate. Alături de afacerea ta încă din 2009

0
47

Bisbags este o companie românească care produce ambalaje din hârtie fabricate în România. Întreaga producție de ambalaje din hârtie este realizată în fabrica proprie, de 3000mp din Petriș, Bistrița-Năsăud, fabrică ce funcționează 24h din 24. Fabrica este dotată cu utilaje de înaltă calitate, la care se adaugă o echipă specializată de peste 80 de angajați. 
Unul din obiectivele noastre este acela de a ne păstra capabilitatea de a satisface toate nevoile de calitate, pentru ca produsele clienților noștri să iasă în evidență față de concurență.  Inovația este parte integrantă a strategiei noastre, iar nou continuăm să oferim clienților noștri ambalaje eco de cea mai bună calitate. Identificăm continuu modalități îmbunătățite de a produce ambalaje din hârtie și ne asigurăm că materiile prime provin din surse durabile aprobate de Uniunea Europeană. 
De ce am ales o nouă prezentare a magazinului online? Ne-am dorit și am reușit să identificăm cele mai importante elemente de navigare necesare utilizatorului pentru a primi informația dorită, mai clar, mai simplu și mai rapid. Bisbags.ro înseamnă o mai bună experiență de navigare, o accesare intuitivă, o prezentare mai prietenoasă și care descrie prin design și accesibilitate mesajul nostru către client. Suntem preocupați continuu să imbunătățim toate aspectele legate de operațiunile noastre pentru a ne asigura că afacerea clienților noștri continuă să se extindă și să prospere.
Bisbags înseamnă ambalaje Food și non food, pe care le producem pentru industrii precum: Horeca, takeaway/delivery, farmacii, magazine online, industrial. Așa cum v-am obișnuit, păstrăm o vastă categorie de produse – food: pungi din hârtie, hârtie alimentară, caserole din carton sau din plastic, pahare din carton sau din plastic, cutii de pizza, tacâmuri BIO, tacâmuri din lemnș – non food: pungi din hârtie cu mâner, pungi din hârtie fără mâner, pungi colorate, pungi farmacie, hârtie de ambalat în role sau în coli, etc.
Pe www.bisbags.ro veți găsi în continuare cele mai bune soluții pentru pungi delivery standard, oferindu-vă o gamă de produse ce pot fi personalizate. Cei care doresc o ofertă personalizată trebuie să știe că personalizarea produselor se face de la 10.000 de bucăți /dimensiune. Știm că adesea identitatea unei companii se bazeaza pe elementele vizuale folosite, iar noi te ajutăm cu succes să transmiți clienților mesajul afacerii tale.