Gameloft sustine French and Romanian Indie Devs Day!

0
220

Parte a Sezonului Cultural Romania Franta sustinut de Guvernul Romaniei, Ambasada Frantei, Institutul Francez si Institutul Cultural Roman, evenimentul de networking este organizat de Romanian Game Developers Association (RGDA) cu sprijinul Gameloft.
Invitati sunt speakeri din Franta si Romania precum Matthieu Brossard, Publishing Director la What Games, Remi Forcadell, scriitor si dezvoltator al jocului de succes publicat de Devolver Digital, Piku Niku, Martial Valery, co-fondator al studioului indie OhBiBi si Cristina Neamtu, Co-founder & CEO la AMC Romania.
Accesul este gratuit dar necesita inregistrare in avans aici.
Afla mai multe despre eveniment aici.
 
Despre RGDA
Romanian Game Developers Association (RGDA) este o organizatie non-profit care isi propune sa sprijine si sa promoveze dezvoltatorii de jocuri video din Romania. Obiectivele asociatiei sunt acelea de a informa publicul larg asupra industriei, a se asigura ca exista suficiente surse de training si educatie pentru cei care isi doresc o cariera in domeniu, a crea o comunitate stransa a dezvoltatorilor si de a reprezenta industria in fata institutiilor statului si a actorilor internationali.
 
Despre Gameloft Romania
Gameloft Romania are 800 de angajati in 2 studiouri, Bucuresti si Cluj. De-a lungul timpului am creat jocuri de succes precum NOVA 1, 2 si 3, Backstab, The Dark Knight Rises, Modern Combat 5, Starfront: Collision, Ferrari GT, Asphalt 5, Asphalt 6, Brothers in Arms 2: Global Front, Terminator: Salvation, Shrek Kart, Captain America 2, Blitz Brigade, Total Conquest, Brothers in Arms 3, Sniper Fury, Asphalt Street Storm si Iron Blade disponibile pentru Apple iPhoe, iPad, iPod Android si tablete.
De 19 ani, Gameloft Romania creeaza si testeaza jocuri, dezvoltand in acelasi timp, prin Gameloft Enterprise Solutions, aplicatii, tooluri si platforme pentru reteaua mondiala de studiouri.
 
Despre Gameloft la nivel global
Lider in dezvoltarea si publicarea de jocuri mobile, Gameloft s-a remarcat ca fiind unul dintre inovatorii de top in domeniul sau incepand cu anul 2000. Gameloft creaza jocuri pentru toate platformele digitale, doua dintre ele fiind mentionate in “Top 10 cele mai descarcate jocuri la nivel mondial” pe App Annie. Gameloft opereaza propriile francize precum Asphalt®, Order & Chaos, Modern Combat si Dungeon Hunter, lucrand in acelasi timp in parteneriat cu Universal, Illumination Entertainment, Disney®, Marvel®, Hasbro®, Fox Digital Entertainment, Mattel® si Ferrari®. Gameloft isi distribuie jocurile in peste 100 de tari si are 4600 angajati la nivel mondial. In fiecare luna, 114 milioane de utilizatori unici pot fi accesati de advertiseri in jocurile Gameloft prin intermediul Gameloft Advertising Solutions, o entitate ce ofera solutii B2B dedicate brandurilor si agentiilor. Gameloft este o companie Vivendi.