Family.ro, blogul creat din grija pentru viața de familie

0
209

Potrivit statisticilor, 1 din 4 români aleg divorțul. Astfel de cifre sunt alarmante, ținând cont că în majoritatea cazurilor sunt și minori implicați. Copiii trebuie să treacă prin drama despărțirii părinților, iar divorțul este în general o procedură traumatizantă pentru toate părțile implicate. Totuși, dacă este vorba despre un divorț amiabil, atunci pe viitor copiii nu vor avea la fel de mult de suferit. Găsiți pe family.ro mai multe sfaturi pentru un divorț amiabil.
Însă nu doar divorțurile sunt situații peste care oamenii nu găsesc putere să treacă. Discuțiile tensionate, educația copiilor, bolile copilăriei și orice alte probleme pot interveni în viața unui cuplu sunt importante. Family.ro își propune să susțină puterea comunicării eficiente pentru a depăși astfel de situații, iar persoanele care trec prin momente dificile să aibă o sursă online de informații vitale.
,,Deseori când ne confruntăm cu probleme în familie și tindem să ne simțim singuri, să ne închidem în noi. Ce își dorește Family.ro să demonstreze este că niciodată nu suntem singuri. Familia ne oferă iubire necondiționată și există întotdeauna soluții. Ne dorim ca acest blog să le arate oamenilor că nu este o rușine să ceară ajutor. Simplul fapt că ei conștientizează faptul că trec printr-un moment dificil este un prim pas spre vindecare și asta urmărim cu acest blog.” a declarat un reprezentant Family.ro.
Odată cu multitudinea de informații prezente în online, devine tot mai dificil pentru părinți să aleagă doar acele articole de interes pentru ei. Un astfel de blog sare în ajutorul părinților care doresc să se informeze rapid și corect pentru bunăstarea familiei lor. Fie că au o problemă de comunicare în cuplu, ori copilul lor este adolescent și vor să îi fie alături și să îl înțeleagă în această etapă, Family.ro vine cu o serie de materiale benefice dezvoltării armonioase.
Despre Family.ro
Blogul Family.ro conține articole care abordează subiecte actuale, cu informații vitale pentru susținerea unei relații sănătoase de cuplu, dar și sfaturi pentru problemele ce pot apărea în copilărie și adolescență. Articolele au rolul de a sări în ajutorul părinților care se simt depășiți de situație și au nevoie de sprijin pentru a depăși orice obstacol. Subiectele acoperă teme variate precum educație, cuplu și familie, îngrijirea bebelușilor, psihologie și sănătate, dar și recreere și sfaturi pentru căminul dumneavoastră.
Website: http://www.family.ro
Email: contact@family.ro