Cel mai bun furnizor si distribuitor de lavete din bumbac

0
209

Lavetele din bumbac sunt ideale pentru curatarea oricaror suprafete. Sunt folosite cu succes atat in industrie, pentru curatarea uleiurilor, grasimilor, utilajelor de orice tip, cat si in service-uri auto, birouri, industia poligrafica, industria prelucratoare de masini, mecanica fina etc. Pot fi utilizate atat la stergerea prafului, cat si la indepartarea murdariei persistente.
Lavetele din bumbac prezinta o serie de avantaje nete in comparatie cu lavetele din microfibra. In primul rand, sunt realizate din materiale reciclabile, asadar sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Milenium Shopping este furnizor de lavete din bumbac obtinute din haine second hand provenite Germania, Austria, Olanda si Danemarca. Este vorba despre tricouri sau camasi, dar si despre prosoape si lenjerii de pat.
Toate hainele sunt verificate atent, fiind eliminate cele de o calitate inferioara. Ulterior sunt prelucrate doar hainele in stare foarte buna, asa incat atunci cand sunt transformate in lavete, acestea sa fie de cea mai buna calitate.
Lavetele din bumbac sunt absorbante si nu lasa urme si nici scame, spre deosebire de cele din hartie, spre exemplu. In plus, pot fi refolosite de foarte multe ori, intrucat sunt usor de curatat la masina de spalat, cu detergenti obisnuiti pentru textilele din bumbac. Seturile de lavete din bumbac au rezistenta in timp, astfel ca pot fi folosite intens luni intregi.
Lavetele din bumbac nu zgarie, astfel ca pot fi folosite pe suprafete fine, precum mobilierul lucios, ecranul televizorului sau al calculatorului, ferestre, oglinzi. Firmele care asigura servicii de curatenie au nevoie de un distribuitor de lavete care sa le ofere produse de calitate. In acest caz, Milenium Shopping poate deveni un partener de incredere pentru procurarea acestor accesorii.
Pe site-ul laveteindustriale.ro pot fi comandate lavete din bumbac alb sau din bumbac colorat. Acestea sunt ambalate compact, in saci transparenti. Greutatea fiecarui sac de lavete din bumbac este de 10 kilograme in cazul celor de dimensiuni mai mari si de 4 kilograme in cazul lavetelor cu dimensiunea 20×40 cm. La comenzile consistente se ofera discount. Pentru cele care depasesc 500 de kilograme, discontul este de 10% din valoare, pentru comenzile de peste 1.000 de kilograme, reducerea este de 15%, iar la comenzile care trec de 2.500 de kilograme se face o reducere de 20% din pret si se asigura transport gratuit. La cerere, Milenium Shopping pune la dispozitie mostre gratuite.
Pentru lavete ieftine si de calitate, acceseaza site-ul laveteindustriale.ro si comanda cantitatea pe care o consideri necesara. Produsele vor fi livrate la sediul beneficiarului in cel mai scurt timp posibil.