Etichete imprimate- calitate ridicata la un pret exceptional

0
241

In plus, acest tip de etichete poate contine o varietate mare de informatii cu privire la produsul respectiv, cum ar fi marca, compozitia materialului, instructiuni de spalare si intretinere, diverse simboluri specifie si alte informatii asupra marimii produsului, tara de provenienta precum si numele producatorului, coduri de bare cu informatii de pret si multe altele.
Etichetele imprimate sunt in numar de doua sau trei la un singur produs si ofera informatii diferite in mod separat, astfel incat o eticheta contine marca, alta compozitia si instructiunile de intretinere si cea de-a treia codul de bare.Accesand site-ul www.tessilgraf.ro puteti afla chiar acum care sunt produsele disponibile online precum si care este modalitatea de achizitionare.
Intrati in contact cu cea mai bogata gama de etichete imprimate si alegeti pe cele care se potrivesc cel mai bine necesitatilor dumneavoastra.Acestea pot fi personalizate dupa bunul plac, ceea ce inseamna ca puteti avea etichete cu un design unic.
Daca sunteti in cautarea unui colaborator care sa va puna la dispozitie solutii optime, aflati ca la Tessilgraf gasiti ajutor specializat atat in proiectarea grafica, cat si in realizarea acestora. De asemenea, veti beneficia de oferta  impresionata a etichetelor care se incadreaza celui mai bun raport calitate pret de pe piata de profil.
Etichete imprimate- textile personalizate
Tessilgraf va ofera cea mai variata gama de etichete imprimate pe diverse suporturi textile, ideale pentru imbracaminte, incaltaminte, dar si pentru alte domenii de activitate.Acestea contin informatii extrem de importante care convertesc rapid clientul intr-un posibil comparator.
Etichete imprimate- calitate desavarsite
Pentru realizarea acestor etichete imprimate se folosesc tehnologii de ultima generatie ce permit imprimarea pe diferite tipuri de materiale, in diverse culori.Etichetele pot fi taiate sau pliate pe jumatate si sunt special dedicate produselor de imbracaminte si incaltaminte.
Aici sunteti intampinati cu solutii complete pentru etichetarea diverselor produse textile, insa pot insoti in mod eficient si produse ca bijuterii, lenjerii,covoare sau piese de mobilier.In plus, aveti posibilitatea de a va personaliza propriile etichete in conformitate deplina cu cerintelor si preferintele dumneavoastra cu privire la proiectarea si designul produselor finite.
Cu ajutorul specialistilor se realizeaza proiecte chiar si cu un grad de complexitate ridicat, oferindu-va produse de calitate superioara. Etichetele imprimate sunt realizate in diverse forme si dimensiuni si se supun tehnicilor de imprimare prin intermediul tehnologiile speciale.  Totodata, imprimarea etichetelor se face folosind utilaje moderne si performante, ce va ofera siguranta obtinerii unor produse de inalta calitate.