Ce beneficii iti pot aduce niste becuri led la tine acasa?

0
264

Ce avantaje ne pot aduce becurile LED?
Intensitatea luminii ramane stabila pe toata durata de viata a acestora;
Durata de viata pentru becurile LED este mult mai mare decat a becurilor clasice sau cu halogen, ele putand fi inlocuite mult mai rar si devenind, in acest mod, o investitie pe termen lung;
Majoritatea acestor sisteme de iluminat permit reglarea fluxului luminos, astfel incat se poate trece usor de la lumina ideala pentru citit la cea pentru activitati. La un astfel de bec pe eticheta trebuie sa apara pictograma „reglarea fluxului luminos”;
Se aprind instantaneu;
Atrag un numar insemnat mai mic de insecte fata de cele clasice;
Sunt foarte prietenoase cu mediul inconjurator. Ele nu cauzeaza cantitati mari de deseuri si trebuie aruncate foarte rar.
Confortul vizual pe care il ofera este un avantaj foarte importante pentru a fi utilizate
Becurile LED ofera o lumina de calitate, confortabila ochiului, si nu provoaca consecinte nedorite asupra vederii. Lumina emanata este de o calitate buna nu prezinta fluctuatii de intensitate a luminii, asta insemnand ca nu palpaie.
Becurile LED au variate nuante de alb, de la lumina alba calda pana la lumina alba rece. Prima este placuta ochiului si relaxanta. Din acest motiv, este recomandata a fi folosita in incaperi precum living sau dormitor. Lumina alba rece stimuleaza concentrarea si permite observarea detaliilor, ceea ce o face potrivita ca lumina de lucru, in birouri, bai si holuri.
In plus, acestea nu contin mercur sau alte substante toxice. Nu se incalzesc, iar asta le face sigure, dar si foarte simplu de utilizat.
La Led Concept gasesti becuri led la preturi foarte avantajoase
Magazinul online Led Concept ofera clientilor sai o gama larga de sisteme de iluminat pe baza de led la cele mai avantajoase preturi din online.
Pe site-ul lor sunt prezentate produse pe baza de LED cum ar fi: becuri, benzi, panouri, spoturi, proiectoare, plafoniere, tuburi, sisteme de iluminat stradal si industrial.
Led Concept ofera certificate de garantie si conformitate pentru toate produsele cumparate.
Acum ca ai aflat despre becurile LED, avantajele lor si de unde pot fi cumparate la cele mai mici preturi pentru a face economii mari, decizia iti apartine. Led Concept asteapta vizita ta!