Divoom Voombox PRO – o boxa portabila cu 40W

0
968

Divoom este unul dintre cei mai renumiti producatori de boxe portabile din luma, iar produsele lor sunt vandute in peste 40 de tari din intreaga lume. De-a lungul celor 12 ani de activitate, Divoom se straduieste sa perfectioneze produsele lor prin furnizarea celor mai inovatoare si rafinate produse audio. Calitatea audio se simte la fiecare boxa portabila Bluetooth lansata de ei, iar promisiunea producatorului este ca acest trend va continua.
Voombox PRO seamana izbitor de bine cu modelul Voombox Party, fiind doar putin mai mare 245L x 123W x 60H mm si cu cele mai noi controale gasite pe Voombox Power. In pachetul primit, veti gasi un cablu audio de 3,5 mm si un cablu tipic de incarcare USB-A la micro USB, dar, ca si in cazul majoritatii boxelor portabile din prezent, va trebui sa aveti propria sursa de alimentare pentru a o incarca. Voombox Pro este evaluata cu standardul IPX5, ceea ce inseamna ca este rezistenta la apa, dar nu neaparat impermeabila. Cu toate acestea, este o boxa Bluetooth foarte bine construita, pe care o puteti folosi fara griji in orice conditii, fie ca sunteti la plaja sau la piscina.
Voombox PRO functioneaza cu o baterie reincarcabila de 10000 mAh, care reuseste sa va ofere pana la 12 ore de redare continua si poate fi, de asemenea, utilizata pentru incarcarea telefonului mobil sa a altui dispozitiv USB. O boxa incarcata la maxim va poate ajuta sa incarcati un smartphone de cel putin doua ori. O sursa de alimentare USB-A poate fi gasita alaturi de portul de incarcare micro-USB si o mufa de intrare de 3,5 mm sub un capac de cauciuc sigilat pe partea laterala a boxei. Butoanele de pe partea superioara sunt identice ca aspect si functionalitate cu cele de pe Voombox Power, oferind comenzi pentru alimentare, volum, navigare si imperechere Bluetooth, alaturi de cele cinci LED-uri care arata starea bateriei. La fel ca in cazul multor alte boxe portabile Bluetooth, butonul de redare / pauza functioneaza si pentru a raspunde / incheia apelurile telefonice. De asemenea, in partea de sus se gasesc si butonul “double up” care va permite sa conectati doua boxe Divoom suplimentar, pentru a obtine o configuratie stereo.
Ca si fratele sau mai mic Voobox Power, versiunea PRO se distinge prin faptul ca are o greutate redusa si totusi o performanta audio foarte buna. Divoom a mers cu aceeasi forma a driverului cu raza mare de actiune, un tweeter de matase si un radiator pasiv de fiecare parte a boxei, toate acestea impingand puterea totala la 40 de wati. Pozitia driverului ofera un sunet de 360 de grade care este potrivita pentru medii in aer liber si o deosebeste de cea mai mare parte a boxelor ce au aceasta forma dreptunghiulara. Boxa Voombox PRO ofera un sunet puternic si clar, cu distorsiuni minime chiar si in partea de sus a volumului, dar si un bas pe masura.
Divoom Voombox PRO ofera un sunet echilibrat, puternic si clar, asa cum ne-a obisnuit producatorul cu ultimele lor modele lansate. Pe langa toate caracteristicile si functiile de top, aceasta vine si cu un pret mic pentru ceea ce ofera, facand-o sa fie o alegere foarte insipirata.