Descoperă beneficiile celei mai inovatoare saltele, The Mattress!

0
246

Salteaua The Mattress oferă siguranță, confort și susținere pe toată durata nopții și a somnului. Preferată de către familii și tineri deopotrivă, brandul Cadar este alegerea potrivită atunci când vine vorba să alegi o saltea modernă și durabilă.
Straturile de spumă cu densitate mare și spuma Memory Graphite compun miezul saltelei Cadar. Aceasta este construită cu o atenție deosebită la detalii astfel încăt să ofere suportul necesar coloanei vertebrale pentru o perioadă lungă de timp.
Beneficiile Saltelei The Mattress:
-Are două straturi principale: unul cu spumă de înaltă densitate și unul de spumă memory graphite
-Spuma cu densitate mare este perfectă pentru durerile de spate pentru că oferă suportul necesar coloanei vertebrale
-Are 3 zone de confort în zona de bază, lucru care oferă un suport optim și confortabil pentru zona lombară
-Nu se supraîncălzește pe durata somnului datorită structurii micro-poroase care asigură o aerisire corectă a saltelei
-Non-toxică datorită materialelor premium folosite în compoziția saltelei. Acestea au un număr redus de substanțe nocive astfel încât să fie folosită în siguranță de către oricine.
-Este ușor de curățat și întreținut
-Husă detașabilă și lavabilă

“Redefinește confortul tău și al familiei tale cu noua și inovatoarea saltea Graphite Memory!  Delicată, durabilă și în același timp extrem de confortabilă, noua saltea se folosește de cea mai nouă tehnologie hibrid pentru a-ți oferi confortul de care ai nevoie în fiecare noapte. Stratul de spumă graphite, cu insertii de carbune activ, garantează calitatea unui somn odihnitor și susținerea corectă a corpului. Noua spumă este una revoluționară și oferă beneficii indispensabile unui somn odihnitor.” declară Oana Cosma, SomProduct.

SomProduct oferă transport gratuit la toate comenzile de saltele dar și la cele care depășesc valoarea de 149 lei.
În plus, clienții pot opta pentru plata în 12 rate a coșului de cumpărături prin cardurile de cumpărături: Card Avantaj, StarBT, BRD Finance, Garanti Bank, BCR.
Bucură-te de experiența unui somn odihnitor cu noua saltea The Mattress!

Despre SomProduct
De-a lungul timpului, SomProduct a devenit mai mult decât un magazin online. A evoluat într-un concept. Dorința de a duce tradiția mai departe și de a completat portofoliul de produse cu furnizori de renume din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii a dus la selecția unor produse de cea mai înaltă calitate. Astăzi, produsele SomProduct pot sa fie testate în showroomurile tematice ,,Lumea Somnului,, din București, Brașov, Cluj-Napoca sau Baia Mare.