Cazare în Costinești cu Vouchere de Vacanta

0
329

în primul rand trebuie sa aveți în vedere, că aceste bilete odată încasate de prestator, nu mai pot fi restituite sub nicio forma.  Legea interzice decontarea de bilete valorice către beneficiar, sau diferente în numerar sub forma de rest. 
Prestatorul are dreptul să încaseze în avans contravaloarea sejurului dvs, sub forma de bilete valorice (vouchere de vacanta), cu condiția să vă trimită un contract de prestari servicii turistice, de unde să reiasa următoarele: adresa exacta a unității, denumirea și clasificarea unității,  perioada sejurului, tipul de camere pentru care a-ți făcut rezervarea.
Dacă aveți îndoieli asupra prestatorului, puteți verifica după denumirea firmei respectiv codul fiscal pe site-urile firme-lor ce au emis voucherele de vacanta, sau pe site-ul ministerului de turism, daca unitatea este clasificata.
De asemenea venim în întampinarea celor ce caută unități turistice ce accepta vouchere de vacanță în Costinești, cu o lista de unități ce accepta astfel de bilete. Unitățile sunt verificate atât de organele abilitate cât și de personalul infocazarecostinesti.ro .
O altă alternativă este reprezentată de agențiile de turism. Majoritatea agențiilor de turism accepta plata cu vouchere de vacanță, pentru servicii turistice prestate pe teritoriul României.
La rezervarea prin agenții de turism trebuie sa aveți în vedere modul prin care funcționeaza colaborarea acestora cu prestatorii. Mai exact prestatorii blocheaza un numar limitat de camere către agenții, astfel pot aparea situații în care agenția nu mai are locuri disponibile, dar la recepție să găsiți locuri libere și chiar să puteți negocia tariful.
Pentru pensiuni particulare, sau vile în regim: ‘camere de închiriat’, deschiderea proprietarilor spre negociere este mai mare. Însă, să aveți în vedere că șansele să negociați un tarif mai avantajos, sunt mai ridicate, cu cât numarul de nopți de cazare este mai mare.
Infocazarecostinesti.ro, vă garantază cel mai mic tarif la cazare în Costinești, prin elimitarea taxei de intermediere și datorită agenților noștrii ce au negociat cel mai bun tarif la cazare pentru dvs.