De ce este importanta fotografia corporate pentru businessul tau si pentru evenimente corporate.

0
272

Fotografia corporate este un mijloc prin care companiile pot dezvalui publicului profilul lor,unicitatea si profesionalismul. Cu ajutorul imaginilor, pot intipari in memoria consumatorilor propriul brand, creand astfel o legatura stransa cu clientii, care ajung sa faca diferenta intre o companie si concurentele ei.
 
Fotografiile corporate folosite in branding implica imagini care vor aparea pe site-uri web, in ​​brosuri si,cel mai important, pe social media. Aceste imagini includ fotografii pe santier ale liderilor companiei,fotografii de echipa, imagini care surprind mediul de lucru al companiei, imagini de produse si / sau servicii si evenimente corporate, fotografii ocazionate de lansarea unor produse sau locatii si inclusiv fotografii la petrecerile firmei toate fiind realizate de un fotograf corporate.Sunt imaginile care surprind esenta unei companii, viata acesteia dezvaluita publicului larg, fotografii prin care clientii inteleg ceea ce se petrece in spatele usilor inchise si prin care afla ca cei care realizeaza acele produse sau ofera acele servicii sunt oameni ca si ei.
 
Fiecare afacere, indiferent de industria din care face parte, poate beneficia de pe urma fotografiei profesionale. Indiferent cine sunt clientii dumneavoastra sau ce vindeti, fotografia de inalta calitate reprezinta un atu important care va contribui la succesul pe care il are firma.
 
Iata doar cateva dintre beneficiile pe care le ofera fotografia corporate:
 
O imagine face mai mult decat o mie de cuvinte
 
Fotografiile va permit sa le aratati clientilor si potentialilor parteneri de afaceri ce aveti de oferit, decat sa le spuneti. Astazi mai mult ca oricand oamenii vor sa se convinga cu ochii lor. De aceea au nevoie de imagini ale produselor pe care le oferiti inainte de a lua o decizie privind achizitia unui bun sau a unui serviciu. Astfel se poate spune ca fotografiile si videoclipurile produselor si ofertelor dumneavoastra sunt mai valoroase decat oricand.
 
Clientii vor sa va cunoasca
 
Fotografiile cumparate de pe site-urile de specialitate sunt o alternativa pentru care multe companii opteaza atunci cand au nevoie de imagini profesionist realizate. Totusi, aceste imagini nu sunt cea mai buna modalitate de a va prezenta afacerea. De ce? Pentru ca nu sunt fotografii ale afacerii dumneavoastra.
 
Cand oamenii va viziteaza site-ul, doresc sa va cunoasca! Fotografiile de stock le-ar putea crea o impresie falsa despre ceea ce aveti de oferit. Cea mai buna modalitate pentru potentialii clienti de a va cunoaste afacerea este prin afisarea fotografiilor reale, atat ale membrilor echipei, cat si ale produselor. Iar aceste imagini pot fi realizate de un fotograf corporate, specializat in acest domeniu.
 
Imaginile va ajuta sa va evidentiati pe internet
 
Daca afacerea dumneavoastra are un site web, este posibil sa fi auzit de SEO, adica de optimizarea in motoarele de cautare. SEO este o strategie prin care un site este ajutat sa ofere rezultate mai bune in cautari. Exista multe elemente pentru SEO, iar unul dintre ele este legat de imagini. Fotografiile optimizate pot ajuta site-ul sa fie gasit usor. Offline, fotografiile pot fi folosite in brosuri si materiale promotionale de orice fel. Insa pentru asta sunt necesare imagini realizate de un profesionist.
 
Daca ati inteles beneficiile fotografiei corporate, atunci cu siguranta brandul pe care il reprezentati va avea doar de castigat. Cotea Razvan realizeaza fotografii profesionale corporate, avand un portofoliu bogat si totodata o experienta vasta in acest domeniu. Investitia, asadar, in fotografia profesionala pentru afacerea dumneavoastra!