24 decembrie este zi liberă pentru toți angajații JYSK România

0
248

Cu ocazia Ajunului Crăciunului, toți angajații JYSK România vor avea o zi liberă, pentru a fi alături de familie și pentru a putea face ultimele pregătiri pentru Crăciun. Astfel, pe 24 decembrie, toate cele 95 de magazine JYSK din țară, departamentul de Serviciu Clienți și sediul central JYSK vor fi închise.
Este cel de-al doilea an în care compania îi răsplătește pe angajații săi cu o zi liberă în plus, pentru munca pe care au depus-o de-a lungul anului.
“Anul acesta a fost cu adevărat ieșit din comun, ne-a testat capacitatea de adaptare, puterea de muncă și dorința de a fi mai buni în fiecare zi. Rezultatele foarte bune înregistrate de companie în 2020 se datorează colegilor noștri, care au depus eforturi suplimentare și s-au autodepășit zi de zi. Ne-am dorit să le mulțumim oferindu-le un cadou care știm sigur că îi va bucura: o zi liberă cu ocazia Ajunului Crăciunului. Pe 24 decembrie toată lumea este încă în febra cumpărăturilor de Sărbători și mulți caută cadouri pe ultima sută de metri, iar pentru retaileri este o zi cu vânzări foarte bune. Noi am ales să ne gândim la oameni, nu la cifre. Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar colegii noștri merită să își petreacă Ajunul Crăciunului acasă, cu cei dragi”, spune Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.
Toate magazinele JYSK din România vor fi închise pe 24 decembrie, pentru ca angajații petreacă această zi așa cum își doresc.
Programul magazinelor JYSK în perioada Crăciunului va fi următorul:
Miercuri, 23 decembrie – Program de funcționare normal
Joi, 24 decembrie – Închis
Vineri, 25 decembrie – Închis
Sâmbătă, 26 decembrie – Magazinele se deschid la ora 12.00
Clienții care doresc să viziteze magazinele JYSK și să cumpere cadouri sau produse pentru casele lor o pot face până miercuri, 23 decembrie, inclusiv. Activitatea magazinelor JYSK va reîncepe sâmbătă, pe 26 decembrie, de la ora 12.00. Programul fiecărui magazin poate fi văzut aici: https://jysk.ro/magazinele-jysk.