Cum am scapat de acnee cu terapia pe baza de ioni negativi

0
360

Pielea cu tendinta acneeica este o corvoada! Se intampla deseori ca in seara cand ai intalnirea aia importanta, sau o cina romantica unde vrei sa arati cat mai bine, un cos se decide sa-si faca aparitia exact in locurile unde e foarte greu (chiar imposibil) de acoperit. M-am aflat si eu, in nenumarate randuri, in aceeasi situatie. Solutia a venit de la Neroli Life, un acnee tratament revolutionar.
Claudia Radu de la Neroli Life m-a ajutat sa scap de acnee, de puncte negre si de pori dilatati . Terapia Weyergans Dermio Care folosita de ei, necesita 5 sedinte (pentru rezultate optime), o data pe saptamana, de tratament pentru cosuri. Eu am observat, inca de la prima sedinta, imbunatatiri vizibile asupra pielii. M-a ajutat sa elimin definitiv acneea si sa-mi recapat increderea in mine.
Sedintele Weyergans Dermio Care constau in:
demachiere + tonifierepeeling enzematicaplicare ser special antiacneicgel electrolitic + tratament Weyergans Dermio Careaplicare crema de final
In plus, ai nevoie si de o crema antiacneica Weyergans pentru acasa, pe care o primesti bonus. Este un aspect important, deoarece in combinatie cu sedintele dermio, elimini acneea mai rapid si mai eficient.
Terapia dermio foloseste virtutile oxigenului pentru a creste in mod natural ph-ul pielii si al tesuturilor, activandu-se astfel enzimele responsabile cu sinteza colagenului. Dermionologia faciala, metoda patentata de Weyergans – Germania, utilizeaza ionii negativi pentru vindecarea cu succes a cosurilor. Casca este conectata la un dispozitiv care purifica automat aerul, eliminand orice urma de praf, bacterii sau virusuri.
Ionii negativi folositi in aceste tipuri de tratamente au fost numiti “vitaminele aerului”. Pe langa efectele benefice asupra tenului, derminologia, alcalinizeaza si ionizeaza corpul, astfel tratand:
tulburari metabolicetulburari de somnlipsa de concentraremigrenealergiiherpesriduri
Eu am fost foarte multumita de rezultatele obtinute in urma acestor sedinte. Acnee a fost eliminata de la inceput, punctele negre aproape nu mai exista si am scapat de porii dilatati cu aspect inestetic. Pielea are un aspect mai sanatos si mai plin. Machiajul se aranjeaza, in sfarsit, cum imi doresc si rezista toata ziua.
Daca vrei sa scapi si tu de toate problemele legate de acnee, iti recomand sa incerci tratamentul Weyergans Dermio pe baza de ioni negativi. Cu siguranta nu vei regreta, iar pielea ta iti va multumi!