Cu ocazia sosirii primaverii, profesionistii RomTractari ofera soferilor cateva sfaturi utile.

0
289

Specialistii din domeniul tractarilor auto –  RomTractari –  va ofera o gama larga si integrata de servicii, precum Transportul International de Autoturisme cu ajutorul platformelor, Tractari Bucuresti, Transport national al Autovehiculelor, dar si transportarea de autoutilaje, dube sau a vehiculelor de diferite tonaje in intreaga Uniune Europeana. Echipa RomTractari este recunoscuta pe plan national, dar si international pentru modul eficient in care raspunde tuturor cererilor, dar si datorita autospecialelor care sunt dotate cu echipamente de ultima generatie, special proiectate pentru transportarea vehiculelor avariate sau celor stationare. In functie de serviciul de care aveti nevoie, echipajul RomTractari va va raspunde cererilor de depanare a autovehiculului in cel mai scurt timp posibil pentru ca dumneavoastra sa va continuati calatoria in conditii de siguranta deplina. Autospecialele folosite de RomTractari functioneaza pe un sistem hidraulic, fiind mult mai eficiente in cazul unor sarcini mari. Masina clientului va fi readusa pe sosea si pusa pe pozitii intr-un mod eficient, fara a provoca daune mai costisitoare, iar aceasta va putea fi transportata catre parcarea privata a companiei sau catre locatia solicitata. Iarna anului 2019 a durat putin mai mult decat ne-am asteptat. Temperaturile specifice primaverii au inceput sa se resimta mult mai tarziu, dar calendarul ne-a specificat ca sezonul renasterii s-a instalat. Un numar semnificativ dintre soferi inca tin montate pe masini anvelopele de iarna, intrucat vremea nu a fost foarte stabila si nimeni nu voia sa fie luat pe nepregatite de o vreme neprielnica. Sezonul rece nu este unul dintre cele mai favorabile pentru autovehiculele care nu beneficiaza de un loc de parcare acoperit, dar nici pentru celelalte, intrucat temperaturile scazute pot afecta o sumedenie de piese ale vehiculului si produc diverse defectiuni neasteptate. RomTractari va pune la dispozitie cateva sfaturi pe care ar trebui sa le luati in considerare din momentul in care primavara a inceput sa se instaleze pentru a preveni situatiile neplacute.
In primul rand, dupa sezonul temperaturilor negative este de preferat sa contactati cel mai repede un service pentru a programa o revizie completa care sa includa schimbul de filtre, ulei, precum si verificarea lichidelor si a antigelului. Umiditatea crescuta din timpul iernii poate afecta filtrul de aer si de habitaclu, astfel este important sa verificati aceste doua componente. Lichidul de parbriz, lichidul de frana, dar si uleiul de transmisie necesita o inspectie riguroasa pentru a va asigura ca fiecare drum parcurs cu masina va fi sigur.
Odata cu vremea frumoasa este important sa schimbam anvelopele cu unele de vara. In situatiile in care locuiti in zone montane, iar temperaturile nu scad mai jos de sapte grade Celsius este de prefat sa schimbati pneurile. Utilizarea cauciucurilor de iarna la temperaturi ridicate va provoca uzarea accelarata a acestora, iar performanta de franare va scadea, accelerarea sau manevrele dinamice vor fi din ce in ce mai greu de indeplinit. Inainte de montarea pneurilor verificati cu atentie presiunea lor.
Cu totii stim ca primavara este sezonul ploilor, de aceea stergatoarele sunt foarte importante si pot fi afectate din cauza sezonului rece si este foarte bine sa le inlocuiti intrucat va pot afecta vizibilitatea, nefunctionand corespunzator. Un numar impresionant dintre clientii care cer ajutorul companiei RomTractari se afla in situatia unui accident cauzat de vizibilitatea precara datorata stergatoarelor care nu au mai functionat eficient. Serviciul Tractari Bucuresti desfasurat de echipa RomTractari i-a putut scoate din impas si acestia au fost tractati in siguranta catre un service.
Gropile care se formeaza pe perioada sezonului rece pot afecta bucsele, unghiul de fuga, amortizoarele si este important sa verificam trenul de rulare, dar si componentele acestuia. Sigurana la rulare si comportamentul dinamic al vehiculului se produc cu ajutorul acestor componente. Placutele de frana impreuna cu discurile trebuie sa fie intotdeauna intr-o stare buna si trebuie verificate inainte de orice drum lung, ca acestea sa nu se ovalizeze deoarece afecteaza performanta franarii.
Sistemul de climatizare trebuie sa fie intodeauna functional, intrucat nimeni nu poate conduce multe ore la temperaturi ridicate fara ca acesta sa fie pornit. Verificati cu atentie fiecare functie, iar daca aerul transmis nu este destul de rece pentru a va oferi senzatia de confort in momentul sofatului, atunci este momentul sa va planificati un drum pana la un service auto care sa va poata schimba sau completa freonul.
Intr-un final, pentru ca experienta dumneavoastra la volan sa fie cat mai placuta, este necesar sa faceti curatenie generala in interiorul automobilului. Scaunele trebuie curatate de orice urma de murdarie, bordul trebuie lustruit si interiorul parbrizului trebuie sters de praf. In momentul spalarii este de preferat sa degresati mobilul, dar sa nu uitati si de dedesubtul acestuia unde se pot afla diferiti agenti folositi pe parcursul iernii pentru a topi zapada.
Aceste sfaturi au fost special concepute pentru fiecare sofer care doreste sa nu intampine probleme care sa-l opreasca din ruta propusa. RomTractari v-a pus la dispozitie cateva indrumari pe care fiecare dintre conducatorii auto trebuie sa le ia in considerare in momentul in care primavara s-a instaurat. Experienta noastra ne ajuta sa determinam care sunt principalele motive din cauza carora masina s-a oprit brusc si ce am putea face sa evitam astfel de situatii neconvenabile.
Astfel, concluzionand toate cele spuse mai sus, RomTractari este compania care se ocupa de serviciul Tractari Bucuresti de peste un deceniu si care i-a ajutat pe mii de conducatori auto sa isi duca traseul la bun sfarsit intr-un timp optim. Fie ca va confruntati cu pana de motor sau de roata, fie ati luati parte la un accident si aveti nevoie de o companie calificata pentru a va pozitiona masina pe carosabil (sau pentru a o transporta catre un service auto), RomTractari va sta la dispozitie in program Non-Stop, la cele mai convenabile preturi, dar va si promite ca imediat de la preluarea apelului echipa se va indrepta catre locatie unde va incepe procedurile necesare fiecarui client. Echipajul RomTractari va asteapta sa-l descoperiti pe site unde aveti detalii despre fiecare serviciu pe care il deserveste dar si despre tarifele percepute.