A_BEST lansează o nouă ofertă de training lingvistic complet pentru clienţii corporate

0
329

A_BEST (http://abest.ro/ro), unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, cu o experienţă de peste 10 ani pe piaţa de training corporate şi un portofoliu remarcabil de clienţi din Top 300, lansează pentru clienţii corporate o nouă ofertă completă de training lingvistic, care vizează discounturi de până la 15% în raport cu tarifele de listă, pentru companiile care vor semna contracte de training până la data de 30 iunie 2019. Oferta face referire la cursurile corporate pentru limbile engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană şi română pentru străini, organizate la sediul companiei beneficiare din Bucureşti.   
De ce să alegeţi programele de training lingvistic A_BEST?
De peste 10 ani, A_BEST organizează cursuri de limbi străine şi de limba română pentru expaţi pentru mai mult de 250 de companii din Bucureşti şi din ţară, 70% dintre acestea fiind din top 300, din domenii precum IT, telecomunicaţii, banking, asigurări, pharma, FMCG, transporturi şi logistică. În ultimii 5 ani, Centrul de Limbi Străine A_BEST a avut aproximativ 6500 de cursanţi corporate, activitatea celor peste 30 de traineri de limbi străine însumând în perioada menţionată un număr de aproape 43000 de ore de curs predate. În anul 2018, circa 70% din cursurile derulate de A_BEST au fost reprezentate de cursurile corporate.
A_BEST este prima companie locală care a obţinut certificarea Sistemului de Management al Calităţii conform standardului ISO 9001:2015, în urma auditului realizat de compania TÜV SÜD Management Service GmbH, organizaţie germană de certificare de terţă parte.
În prezent, A_BEST derulează cursuri de limbi străine şi de limba română pentru expaţi atât în Bucureşti, cât şi în provincie, în special pentru clienţi corporate, iar în portofoliul companiei sunt incluse 10 limbi străine. “În predarea cursurilor de limbi străine, se adoptă un stil interactiv, scopul fiind dezvoltarea abilităţilor cursanţilor de a folosi cu succes cunoştinţele acumulate, în diverse contexte sociale, formale sau informale. Precizăm, de asemenea, că pentru cursanţii străini din cadrul companiilor, echipa A_BEST a creat propriul instrument de învăţare a limbii române, care vizează utilizarea limbii române atât în activităţile de zi cu zi, cât şi în afaceri”, a declarat Aura Icodin, Director General A_BEST. 
Pentru mai multe detalii referitoare la ofertă și la condițiile acordării discount-urilor, companiile interesate ne pot contacta la office@abest.ro/ 0762274914.
Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST
A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulație internaţională; sejururi lingvistice. Pentru detalii, vă invităm pe http://abest.ro/.