Conferinta CCU – Modele de antreprenori romani

0
282

Află care sunt principalele dificultăți pe care cei doi oameni de afaceri le-au depășit și ce soluții fezabile au găsit pentru a accesa cele mai potrivite fonduri de finanțare.
Ești curios/curioasă să afli ce este mai important? Planul de afaceri sau planul de marketing? Viziunea sau curajul? Care sunt principalele valori ale unui antreprenor de success? Este atât de ușor pe cât pare să fii propriul șef, să fii antreprenor? Află ce simți când obții primul profit și cum poți dezvolta afacerea după ce ai trecut acest prag. Participă la Conferința „Modele de antreprenori români” și află care este răspunsul acestor întrebări.
Evenimentul Fundației CCU se adresează tuturor care doresc să-și dezvolte o afacere în România, dar mai ales antreprenorilor care își doresc să exceleze în domeniul lor, participând astfel la crearea unei comunități a oamenilor de succes.
Conferința va avea loc la sediul Fundației Competenți, Corecți și Utili, strada Progresului nr. 134-138, sector 5, București, începând cu ora 17.30.
Inscrierea se face pe siteul Fundatiei CCU.

Parcarea este  gratuită!