Compania EURO TEHNO, partenerul de care aveti nevoie pentru un viitor sigur

0
294

Industria de ambalare trebuie sa se adapteze rapid la modificarile care apar pe plan legislativ, astfel ca trebuie sa se gaseasca solutii imediate pentru a creste eficienta si precizia in manipulare si productie. Ca sa putem concura cu tarile din Vest trebuie sa punem mai mult accent pe procesele de automatizare, robotizare si tehnologizare.
In ceea ce priveste deficitul de angajati si cresterea cheltuielilor cu personalul, modelul tarilor dezvoltate reprezinta o sursa buna de inspiratie. Robotizarea a dus in ultimii ani la inregistrarea unei dezvoltari economice semnificative. Liderii de business nu trebuie sa priveasca automatizarea drept o amenintare, ci ca pe o oportunitate. Utilajele si sistemele automatizate pentru ambalare si paletizare a ambalajelor vor schimba in bine viitorul firmei dvs.
Compania EURO TEHNO este de 5 ani pe piata din Romania si are, in prezent, o echipa formata din 4 oameni bine pregatiti in domeniul in care lucreaza. Este importatorul unic in Romania si in Republica Moldova al utilajelor si sistemelor de ambalat SACMI PACKAGING SPA, producator din Italia cu renume international care activeaza in domeniul utilajelor automate pentru producerea diferitelor modele de cutii din carton, si al al producatorului de adezivi/araceti industriali pentru hartie/carton/ ambalaje GIANCOL SPA.
Firma SACMI PACKAGING, al carui importator unic in tara este Euro Tehno, este specializata in producerea de utilaje si sisteme automatizate end-of-line pentru  ambalare si paletizare a ambalajelor flexibile, de instalatii pentru umplere si lider international in productia de tavite de carton in industrie, dar si a domeniului legumelor/fructelor de aproximativ 40 de ani. Compania este membra a grupului international SACMI, lider mondial in producerea de utilaje si masini pentru domeniile: ambalare, imbuteliere, ceramica, procesare alimentara si plastic. La baza acestor servicii stau tehnologii inovative si o cercetare continua la un standard ridicat de calitate.
Va prezentam mai jos gama de utilaje si masini disponibile:
– utilaje pentru producerea diferitelor cutii de carton;- utilaje paletizatoare si depaletizatoare automate;- sisteme de ambalat in stil american CARTON PACKERS;- roboti si sisteme de manipulare;- sisteme de alimentare cu linie de ambalare;- sisteme de control al calitatii.
GIANCOL SPA, producator italian din 1965 de adezivi industriali pentru cartotecnica si legatorie, are o vasta experienta in acest sector. Firma ofera o gama diversificata de produse de araceti si adezivi:
– araceti pe baza de acetat de polivilina, pe baza de amido-dextrina (masini de lipit);- araceti pe baza sintetica in dispersie si hot melt pentru lipirile de interior si a cartilor simple (saci de mari dimensiuni);- araceti pe baza sintetica de naturale pentru lipirea partilor de jos, longitudinale si thermowelding (sacose si saci de cumparaturi);- araceti pentru legatorie pe baza apoasa pentru carton, hartie, pentr coperti (carti);- araceti pe baza sintetica in dispersie, dar si hot melt pentru masini cu diverse viteze de distributie (case maker);- araceti pentru tuburi spiralati pe baza de dextrina, acetat polivilini si alcool polivilinic.
Daca sunteti interesati de produsele si serviciile pe care le ofera firma EURO TEHNO, aflati ca suntem deschisi si pregatiti sa dezvoltam solutii personalizate in functie de cerintele clientului referitoare la reducerea si eficientizarea costurile de productie.
Pentru a afla mai multe detalii despre noi si partenerii nostri, accesati site-urile urmatoare: www.euro-tehno.ro, www.sacmipackaging.it si www.giancol.it.
 
Aveti o intrebare legata de produsele si serviciile noastre? Doriti o oferta personalizata? Contactati-ne la urmatorele:
Mihai Chirila  
Telefon: 0747.680.837
Email: office@euro-tehno.ro