cel mai nou site cu cele mai noi stiri din sfera IT

0
374

Pasionatii de IT din Romania gasesc acum cele mai proaspete informatii din domeniu intr-un singur loc, pe DozaIT.ro, un site de stiri, know-how si sfaturi. Doza IT nu se adreseaza insa doar specialistilor, ci tuturor celor interesati sa afle mai multe despre tehnologiile care le influenteaza viata, cum functioneaza acestea si cum le pot folosi mai eficient.
Cei interesati de aplicatii mobile pot gasi pe noul site de stiri IT review-uri si recomandari despre aplicatii specifice fiecarui model de smartphone, informatii despre cum sa foloseasca aplicatiile pentru beneficii maxime, de exemplu pentru a-si eficientiza programul zilnic si a reduce timpul petrecut in trafic, o problema tot mai presanta pentru multi dintre soferii romani.
Doza It se adreseaza si pasionatilor de fotografie, de la incepatori care au nevoie de un sfat in legatura cu modelul de camera foto pe care ar trebui sa-l aleaga, sau cum sa recupereze imaginile sterse din greseala, pana la avansati care gasesc pe site-ul de stiri review-uri ale celor mai noi modele dezvoltate de catre producatori.
Site-ul de stiri adreseaza, desigur, si zona de platforme de socializare, acestea facand parte tot mai mult din viata romanilor. Acestia pot gasi pe Doza IT informatii despre functionalitati mai putin cunoscute ale Facebook, Twitter sau Instagram. Astfel, utilizatorii social media vor fi tot timpul la curent cu noutati despre platforma de socializare preferata.
Si specialistii in webdesign vor gasi pe Doza IT o multime de articole interesante, de la cele mai noi trenduri in domeniu pana la implicatiile psihologice ale culorilor folosite in grafica. Site-ul prezinta si tutoriale pe care designerii le pot accesa pentru a descoperi tehnici legate de diferite aspecte ale crearii unui website.
Site-ul de stiri IT nu i-a uitat nici pe pasionatii de gaming. Acestia pot fi la curent cu lansari de jocuri, actualizari de versiuni si review-uri ale celor mai populare jocuri.
Un alt aspect foarte important adresat de catre Doza IT este cel al soft-urilor de tip spyware care pot fura date importante din telefon si pot inregistra apelurile. Aflam de pe site cum putem evita astfel de spyware-uri.
Nu este nevoie sa accesam site-ul de mai multe ori pe zi pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri IT deoarece exista optiunea abonarii la newsletter prin care se transmit zilnic cele mai proaspete informatii. In plus, activitatea Doza IT poate fi urmarita si pe Facebook sau Twitter.