Ce avantaje ofera noile Vespe Primavera si Sprint. Afla cum poti castiga la tombola Atvrom

0
275

Variantele noi de scutere Vespa Primavera și Vespa Sprint moștenesc aerul retro al legendei „Vespino” care a fermecat și a ajutat generații întregi să se deplaseze în anii ’60. Look-ul în stil clasic se îmbină armonios cu dotările la standardele prezentului, astfel încât piloții vor aprecia printre altele și faptul că de pe noile modele nu lipsesc priza USB, spațiul destul de amplu pentru depozitarea unei căști de siguranta și sistemul de frânare ABS ca standard pe fiecare versiune 125cc și 150cc.
Noile Vespe au fost supuse unor teste minuțioase pentru a garanta fiabilitatea și calitatea. Un alt beneficiu al motorizării i-Get constă în faptul de a fi prietenoasă cu mediul înconjurător. Pe lângă reducerea emisiilor nocive de CO2 s-a avut în vedere și diminuarea zgomotului la rulare, astfel încât riderii se vor bucura de plimbări mai silențioase.
În concluzie, scuterele Vespa Primavera din gama 2019 sunt proiectate în spiritul acelorași principii după care a fost construită și prima versiune Primavera. De dimensiuni reduse, cu agilitate de invidiat, o motorizare eficientă și un design ergonomic si atractiv, Vespa rămâne un simbol al mobilității de-a lungul vremii.
Daca cumperi ACUM produse in valoare de 1000 lei TVA inclus si intri automat in tombola pentru castigarea, ,la alegere, a unui scuter Vespa sau a unui ATV CF Moto.