ARTelier lansează cea mai colorată și plină de atitudine colecție de jeanși din România

0
291

 
ARTelier lansează cea mai colorată și plină de atitudine colecție de jeansi din România
    
                     
ARTelier vă invită vineri, 14 iunie 2019, ora 18.00, la evenimentul de lansare a colecției #UPcycledARTistic  în cadrul Qreator by IQOS (B-dul Aviatorilor 8A). Proiectul este o colecție sustenabilă de jeanși pre-loved, redați purtării într-un stil modern, avangardist, cu picturi realizate manual.
    
Expoziția reunește artă, fashion și valori ale economiei circulare într-un concept unic pe piața noastră și vine din dorința de a oferi comunității o soluție viabilă de reutilizare a produselor din industria liniară.
    
“Noul nostru proiect UPcycled ARTistic este despre viitor, despre o lume mai frumoasă și mai curată. Este despre reutilizare, reciclare, dar și despre modă și stil. Jeanșii pictați sunt acum în față, deoarece mă reprezintă pe mine și mă lasă să îmi dezlănțui latura artistică. Dar sunt cumva doar începutul poveștii.”, Linda Stănescu – artist vizual și fondator ARTelier.
 
“Exuberanța și originalitatea Lindei m-au convins să plec din lumea publicității și să mă alătur ARTelier. Mi-am dorit mult să fac parte dintr-un proiect cu o cauză puternică în spate, care să îmi împlinească nevoia de a crea frumos. Sunt convinsă că pas cu pas vom reuși să transformăm lumea din jurul nostru într-una mai bună.”, Alexandra Ioniță – Business Manager ARTelier.
 
Lansarea reunește designeri români, stiliști și promoteri ai fashion-ului sustenabil într-un eveniment plin de culoare. Printre speakerii evenimentului îi regăsim pe Gabi Urdă, stilist personal – gabiurda.ro, Alina Răchieru, fondator Pineberry și Country Coordinator Fashion Revolution, Ada Chindea, Brand Ambassador & blogger – ceaicumamici.ro.

Despre eveniment:
Seara vernisajului va cuprinde 2 ore de discutii si relaxare, intr-un cadru modern si prietenos, pus la dispozitie de locatia creativilor din Bucuresti, Qreator. Vernisajul se va derula intr-un cadru restrans, locurile fiind limitate.

Daca dorești să fii alături de noi, te așteptăm cu mare drag.

Intrarea în seara vernisajului este gratuită în limita locurilor disponibile și se poate face pe bază de înscriere în prealabil, la alexandra.ionita@artelier.design /tel: 0745601497
   
Expoziția publică se va derula pe parcursul a patru zile – 15-18 iunie 2019. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.
https://www.facebook.com/events/2732415556832189/
Vom avea și surprize pentru invitații din seara vernisajului, dar și ulterior pentru vizitatori, pe parcursul celorlalte zile de desfășurare a expoziției. Mai multe detalii despre proiectele ARTelier pe www.artelier.design
 
Locația: Qreator
Camera: Tehnologiei
Data: 15-18 iunie Ora: 09:00-20:00 Note:
* Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.
**Tipul de eveniment: public
***Intrare gratuita. Participarea la vernisaj – 15 iunie, se va face pe bază de înscriere , în limita locurilor disponibile.
 –––––––––
    
Artelier este un start-up ce își propune să aducă arta în viața de zi cu zi într-un mod responsabil și sustenabil. Creațiile noastre oferă o alternativă chic, personalizată, în ediție limitată, la ceea ce pune la dispoziție acum piața de fast fashion.