Află ce reguli de aur trebuie să respecți spre a atrage privirile tuturor celor din jur!

0
216

Totuși, de cele mai multe ori, posibilitățile financiare, dar și lipsa timpului nu ne permit să vizităm saloanele de înfrumusețare atât de des, precum ne-am dori. Asta nu înseamnă că nu ne putem bucura în continuare de o podoabă capilară sănătoasă, care să debordeze de senzualitate.
Care sunt regulile esențiale pe care orice reprezentantă a sexului frumos trebuie să le respecte spre a se bucura de un păr sănătos și îngrijit? Ți-am pregătit în cele ce urmează principalele trucuri după care trebuie să se ghideze ritualul tău de îngrijire. Hai să vedem despre ce este vorba mai exact:
Protejarea părului de razele solare, de vânt sau de ploaie
Deși poate nu ai acordat suficientă importanță acestor aspecte în trecut, expunerea în exces la soare, la ploaie, vânt sau la alte condiții meteorologice nefavorabile pot amplifica problemele deja existente ale părului.
Astfel, în timp, scalpul se va usca, devenind mai sensibil, dar și mai vulnerabil la influența factorilor externi.
Părul ud necesită mai multă atenție decât în momentul când este uscat
Atunci când vine vorba despre coafarea părului ud sau ușor umed, este necesar să nu ne grăbim sub nicio formă. În astfel de momente, podoaba capilară devine mult mai fragilă, fiind predispusă la deteriorare sau rupere.
Evită dispozitivele de styling care încălzesc părul
Fie că este vorba despre placa de îndreptare a părului, despre uscătorul de păr sau despre ondulator, toate aceste dispozitive nu fac decât să afecteze calitatea firelor de păr.
Într-adevăr, uneori coafurile par anoste dacă nu intervenim cu astfel de „ajutoare”, însă, în mod cert, un păr sănătos se va aranja mult mai bine decât unul extrem de degradat.
Bineînțeles, nu spune nimeni să eliminăm pe deplin toate aceste dispozitive din rutina proprie de îngrijire, însă atunci când sunt folosite mai rar, efectele pot fi cu adevărat suprinzătoare. De asemenea, este recomandat să aplicăm pe suprafața părului un spray de protecție, special creat spre a combate deteriorarea provocată de căldura acestor articole de styling.
Masca de păr – ingredientul miraculos pentru un păr de invidiat
În cazul în care masca de păr nu se numără încă printre produsele tale de îngrijire favorite, atunci acum este momentul ideal pentru a o folosi. Totuși, în vederea obținerii unui păr sănătos, bogat și pe deplin hidratat, te sfătuim să alegi un astfel de produs realizat doar din ingrediente naturale.
Unde poți găsi o mască de păr hidratantă din compuși naturali? Dacă vei accesa site-ul www.charmbeauty.ro, vei fi întâmpinată de o gamă bogată de produse de îngrijire naturale, fără parabeni sau conservanți, care au un rol intens de hidratare și hrănire. Acesta este și cazulmăștilor de păr disponibile pe charmbeauty.ro, întrucât au la bază numeroase vitamine, nutrienți, precum și alte substanțe benefice pentru întărirea firului de păr.
 
Tu respecți toate aceste trucuri pentru îngrijirea părului? Nu mai sta pe gânduri și acordă-i părului tău atenția pe care o merită cu desăvârșire!