Afla care e rolul finantarilor nerambursabile (fonduri europene si Start-up Nation) in dezvoltarea IMM, la conferinta Femei de cariera

0
48

Daca si tu iti doresti sa afli mai multe despre rolul finantarilor nerambursabile (fonduri europene si Start-up Nation) in dezvoltarea companiilor mici si mijlocii, participa la conferinta Femei de cariera si afla direct de la Marius Bizau, consultant in fonduri europene, tot ce vrei sa stii despre finantarea nerambursabila.
Asadar,  pregateste-ti intrebarile pe care le ai si vino sa afli raspunsurile de care ai nevoie. Mai multe detalii despre cum poti participa la eveniment gasesti in pagina conferintei.
Marius Bizau este Managing Partner Acacia Consultanta&Project Management SRL si are o experienta de 15 ani in implementarea si managementul proiectelor cu finantare nerambursabila, atat in mediul public, cat si in privat, timp in care a gestionat proiecte de aproximativ 400 milioane Euro.
Alaturi de Marius Bizau vei intalni si alti speakeri care iti vor adduce informatii utile pe domenii precum: legal, promovare online, PR, coaching si dezvoltare personala.
Daca si tu vrei sa afli mai multe informatii care sa te ajute in cariera si business ori sa afli cum sa obtii finantare si cum sa iti promovezi propria afacere, inscrie-te cat mai repede la eveniment. Locurile sunt limitate. Intra pe pagina evenimentului pentru toate detaliile care te intereseaza.
Pregateste-te sa primeste informatii importante despre antreprenoriat, branding personal si multe altele, chiar de la specialisti si de la femei de cariera.
Printre sponsorii care sustin evenimentul se numara SEOmark.ro, sponsor princial, dar si Answear, All To Know sau Cupio, care s-au alaturat ca sponsori secundari ai conferintei.
Evenimentul va fi moderat de Dorina Florea, pe care probabil o stii deja de la pupitrul Telejurnalului de la ora 14 si de la 20, programe de stiri difuzate la TVR1.
In plus, evenimentul este mediatizat si de: Acasa.ro, Afaceri si leadership feminin, Business24, Comunicatedepresa.ro, Fashion8, LivePR, Jurnalul de Afaceri, Portal Management, PR2Advertising.ro, Profitinfo, PRwave, Ziare.com.