ABD Computer revoluționează industria de echipamente IT din România

0
382

Dintre motivele pentru care achiziționarea unui laptop remanufacturat este o decizie bună se pot menționa:
display nou;baterie nouă;carcasă și tastatură cu aspectul unui produs nou, grație procesului automatizat de producție;verificare atentă, produsul trecând printr-un control al calității extrem de riguros;asigurarea că procesul de remanufacturare are loc exclusiv într-o fabrică de specialitate;garanție de 36 de luni.
Pe lângă gama de laptopuri remanufacturate, compania ABD Computer introduce și gama de laptopuri INSPIRED – modele care se deosebesc de cele din orice altă gamă de produse IT prin design și colorit unic, finisaje de excepție și ambalaje de calitate.
Laptopul INSPIRED este un produs premium, cu un aspect fizic care iese din tipar, fiind potrivit pentru acea persoană care acordă o importanță deosebită armoniei vizuale a produselor pe care le utilizează, dar și caracteristicilor tehnice ale acestora.
În parteneriat cu prima fabrică din lume destinată exclusiv remanufacturării de produse IT (cu o capacitate de peste 15.000 de unități lunar), ABD Computer comercializează produse de înaltă calitate. Clienții săi se bucură astfel de laptopuri și calculatoare ce sunt conforme standardelor internaționale și care răspund celor mai exigente cerințe din punct de vedere al aspectului fizic, fără urme de uzură la nivelul carcasei, tastaturii sau a display-ului.
Compania are peste 22 de ani de experiență în domeniu și dispune de unul dintre cele mai mari stocuri de produse IT: refurbished, renew, new și second hand. De asemenea, își selectează cu foarte mare atenție partenerii de afaceri, astfel încât produsele și serviciile oferite să răspundă perfect așteptărilor clienților săi.
Mai multe informații tehnice despre laptopurile remanufacturate și laptopurile remanufacturate INSPIRED sunt disponibile pe abdcomputer.ro. În cazul în care există întrebări referitoare la procesul de achiziție sau garanție, cei interesați pot scrie la adresa contact@abdcomputer.ro sau pot suna la numărul de telefon: 0729.074.319.