3 beneficii anti-anxietate ale purtarii unei cruciulite placate cu aur

0
854

Simbolul crestinilor din toata lumea este crucea si cel mai usor mod de a o purta este la gat, pe un lantisor. De ce poarta lumea o cruciulita placata cu aur la gat? Vedeti beneficiile mai jos, conform respondentilor unui studiu efectuat pe 5000 de persoane:

1. 89% dintre subiectii intervievati au declarat ca purtatul unei cruciulite la gat ii face sa se simta protejati de pericole. Chiar si psihologii afirma ca purtatul unei cruciulite ne face sa fim mai increzatori in noi si in puterile mai presus de noi si, astfel, simtim mai putina anxietate fata de problemele cu care se confrunta omenirea in acest moment.

2. 74% dintre subiecti au afirmat ca, purtand la gat o cruciulita de aur, din argint sau placata cu aur ii face sa simta ca isi exprima in acest mod crezul personal si apartenenta la un grup mai mare de persoane. Practic, cand porti o cruciulita la gat si vezi zilnic alte zeci de persoane care o poarta, simti ca apartii acelei societati si ca acest sentiment de apartenenta e un mediu sigur pentru tine de a-ti afisa stilul vestimentar si preferintele religioase. Psihologii sunt de acord ca sentimental de apartenenta la o comunitate are rolul de a scadea semnificativ anxietatea.

3. 88% dintre participantii la studiu au confirmat ca, purtand o cruciulita stilizata la gat, se simt mai increzatori in stilul propriu, pe principiul “daca toata lumea poarta cruciulita si o port si eu, inseamna ca sunt la moda, sunt in trend”. Din punct de vedere psihologic, a te simti bine cu tine insuti este primul si cel mai important pas in diminuarea sentimentului de anxietate.

Am cautat si noi pe internet modele de cruciulite placate cu aur si am gasit modele frumoase si accesibile la pret marca SaraTremo, disponibile intr-o gama larga de modele si cu livrare online la domiciliu