Ziua Mondială a Sănătății – Mai puțină greutate mai multă sănătate

0
213

În cadrul Zilei Mondiale a Sănătății, vom vorbi despre sănătatea românilor, în special la scară largă!

Potrivit CENTRULUI NAȚIONAL DE STATISTICĂ ȘI INFORMATICĂ ÎN SĂNĂTATE PUBLICĂ, în perioada ianuarie-septembrie 2019 s-au înregistrat:

  • 8654 bolnavi de tuberculoză comparativ cu 9059 bolnavi de tuberculoză în aceeași perioadă a anului 2018 s-au înregistrat 43543 cazuri noi de cancer, comparativ cu 45925 cazuri noi de cancer în aceeaşi perioadă a anului 2018;
  • Numărul bolnavilor rămaşi în evidenţă în perioada ianuarie-septembrie 2019 a fost de 467780 comparativ cu 484005 bolnavi rămaşi în evidenţă în aceeaşi perioadă a anului 2018;
  • 48011 cazuri noi de diabet zaharat, comparativ cu 56075 cazuri noi de diabet zaharat în aceeaşi perioadă a anului 2018. Numărul bolnavilor rămaşi în evidenţă în perioada ianuarie-septembrie 2019 a fost de 999388 comparativ cu 1072833 bolnavi rămaşi în evidenţă în aceeaşi perioadă a anului 2018.

Toate aceste afecțiuni sunt produse ca urmare a obiceiurilor de viață slabe și a excesului de grăsime.

Obezitatea este unul dintre factorii de risc pentru bolile cronice, precum diabetulbolile cardiovasculare și cancerul. Aceste patologii au un fond inflamator.

Acestea ar putea fi evitate cu modificări ale stilului de viață, cum ar fi consumul redus de băuturi alcoolice, tutun, nutriție îmbunătățită și activitate fizică regulată.

Cu programul FIT6, am decis să intervenim în lupta împotriva supraponderalității și obezității și în reeducarea alimentelor!

Cu ce se distinge FIT6 cu alte programe de pierdere în greutate?

FIT6 este un program de pierdere în greutate bazat pe o dietă naturală, cu utilizarea minimă a produselor alimentare procesate.

De asemenea, este asociat cu utilizarea suplimentelor alimentare cu multiminerale și multivitamine, cu adăugarea de extracte de plante, care asigură că pierderea în greutate are loc într-un mod sănătos, fără deficiențe nutritive și care facilitează procesul de dietă.

Efectul antiinflamator al programului (din dieta FIT6 și acțiunea ingredientelor suplimentelor alimentare) promovează nu numai o pierdere în greutate eficientă, dar reduce și riscul dezvoltării patologiilor asociate și îmbunătățește starea clinică generală. (mai puțin inflamație = mai puțină boală).

Cum funcționează FIT6?

Este un program ciclic, inițiat printr-o etapă de combatere a inflamației, urmată de pași de scădere în greutate. După ce s-a atins scopul, se începe faza de întreținere, care durează 60 de zile.

Faza de combatere a inflamației

Odată cu reducerea alimentelor procesate și, prin urmare, cu o reducere a aditivilor alimentari și a produselor secundare manipulate, se promovează o reducere a stării inflamatorii a organismului. Starea inflamatorie creează mediul ideal pentru dezvoltarea majorității patologiilor cronice. În plus, îmbunătățim eficiența metabolică, reducem caloric aportul alimentar, în mod inteligent, ceea ce duce la o pierdere mai rapidă a masei de grăsime, fără a afecta masa slabă și osoasă. Adică, promovăm pierderea în greutate și volumul, fără a scădea.

Faza de slăbire

Există o continuitate a procesului de combatere  a inflamației, pentru a menține eficiența pierderii în greutate, prin reducerea țesutului adipos. În același timp, vă consolidăm energia și vitalitatea.

Faza de tonifiere

Asociat cu exercițiile fizice, promovează creșterea masei musculare și aspectul unui corp tonifiat.

Faza de întreținere

Scopul este de a crește toleranța la carbohidrați, astfel încât să puteți mânca totul, sub control și fără a provoca creșterea în greutate suplimentară.

Poveștile de succes de la FIT6 sunt transformaționale!

Vezi cu propriii ochi, mărturiile unor povești de succes:

https://cabinet-nuritie.eu

Ai suport online specializat de către nutriționistul coordonator al programului, Maria-Raluca Huluță.

Pot face programul? Mănânc corect? Pierd suficientă greutate?

Întrebările dvs. au întotdeauna un răspuns! La FIT6 aveți nutriționistul care vă răspunde la întrebări, prin e-mail.

FIT6- Pierdere în greutate naturală și sigură!