Weidmueller SRL sărbătorește 1 an de la înființare!

Cu ocazia împlinirii unui an de activitate independentă în România, echipa Weidmueller a invitat partenerii la un eveniment organizat în Poiana Brașov. Evenimentul a fost dedicat atât networking-ului, cât și informării asupra celor mai noi tehnologii din domeniu.

În perioada 12-14 septembrie 2019, Weidmueller împreună cu partenerii au petrecut un weekend plin de activități ce au avut drept scop principal familiarizarea participanților cu echipa. Participanții au fost implicați în activități științifice (conferința susținută de companie), dar și de socializare și inițiative outdoor.

Pentru programul științific, echipa Weidmueller a pregătit o serie de discuții pe teme ce susțin tehnologii din Industria 4.0, dar și prezentări de produse precum:
Configure to Order
Configurator Weidmüller WMC
Blocuri terminale
Wire Processing Center

MiniMOKU, un van personalizat și multifuncțional, a avut un rol esențial în aceste prezentări. MiniMOKU este un showroom mobil destinat expunerii produselor și materialelor promoționale.

Compania Weidmueller România a devenit SRL la 1 octombrie 2018, oferind clienților și partenerilor soluții și servicii în domeniul industrial al energiei, semnalelor și datelor. Până la această dată, compania a acționat în România ca Reprezentanță a firmei mamă din Germania, Weidmueller Interface Gmbh & Co.KG timp de aproape 6 ani. Deschiderea oficială a avut loc pe 23 Mai 2013.