Usor, rapid si fara durere!

0
284

Elysion este un sistem de epilare definitivă sigur și eficient, care folosește o diodă laser de înaltă putere, care oferă o lungime de undă specifică (810nm) de lumină laser de mare intensitate la nivelul pielii pentru a încălzi selectiv foliculul de păr fără a deteriora pielea și țesuturile înconjurătoare.
Pigmentul întunecat al părului (melanina) absoarbe căldura de la laser mult mai repede decât pielea mai deschisă și conduce căldura la baza foliculului. Această căldură elimină fluxul de sânge către folicul și îndepărtează permanent părul fără a afecta alte țesuturi. După aproximativ 7 până la 10 zile de la tratament, părul tratat va cădea, lăsând pielea netedă și fără păr.
Câte tratamente de epilare definitivă sunt necesare?
Există trei faze de creștere a părului, astfel încât sunt necesare mai multe tratamente pentru îndepărtarea părului pe termen lung. Laserul poate trata numai părul care se află în faza de creștere numită ”Anagen” atunci când este vizibil pe suprafața pielii.
După aproximativ 6-8 săptămâni de la tratament, următoarea fază este vizibilă pe piele și este necesar următorul tratament. Pielea va fi netedă și fără păr între tratamente și cu fiecare tratament succesiv, părul va fi mai puțin dens și mai fin până când a fost atinsă îndepărtarea maximă a părului, în mod normal, după 6 sesiuni.
Spre deosebire de vechile generații de sisteme de epilare precum IPL sau SPL, epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro prin sistemul său de răcire ”Crystal freeze” poate obține rezultate extraordinare într-un număr mai mic de tratamente.
Cine este potrivit pentru tratamentul cu dispozitivul Elysion Pro?
Laserul diodă Elysion Pro poate trata toate tipurile de piele eficient, rapid și fără durere. Dispozitivul are programe specifice pentru fiecare tip de piele și păr pentru a asigura rezultate remarcabile printr-un tratament sigur și confortabil. 
Epilarea definitivă cu dispozitivul Elysion Pro este recomandată atât pentru femei cât și pentru bărbați și este un tratament potrivit pentru cele mai multe zone ale corpului, inclusiv îndepărtarea completă a părului de pe corp.  
Ce simți în timpul unei sesiuni de epilare definitivă ?
Dispozitivul Elysion Pro a dezvoltat și patentat un sistem de răcire ”Crystal freeze” care asigură o temperatură constantă de 6 grade Celsius în vârful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului sau de temperatura din cameră. 
Această tehnologie asigură un maxim de confort pe durata procedurii, creând o senzație plăcută la nivelul pielii și spre deosebire de alte sisteme de epilare, epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro nu este dureroasă. 
La SKiN MedSpa folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.
Dorești sa te programezi la o consultație gratuită sau ai întrebări legate de epiare cu laser? Contactează clinica SKiN MedSpa telefonic la 0729 740 704 sau pe e-mail la contact@skinmedspa.ro!