Universul Fiscal vine în sprijinul studenților din domeniile fiscal – contabil și resurse umane

0
505

Dacă eşti student, noi îţi punem la dispoziţie resursele de care ai nevoie ca în viitor să excelezi în domeniul tau. Îţi oferim acces gratuit pe toată perioada facultății la baza de date de spete din domeniile fiscal – contabil și resurse umane. Vei avea ocazia sa înveți pe toată perioada facultății de la profesioniști în domeniu, să fii la curent cu noutățile și provocările economiștilor, contabililor și antreprenorilor. În acest fel, cunoştinţele dobândite în cadrul facultăţii vor fi consolidate prin informaţii suplimentare sau clarificări acolo unde vei avea nevoie.
Cum sa primeşti acces gratuit la baza de date?
Pentru a beneficia de acces gratuit la baza de date de spete din domeniile fiscal – contabil şi resurse umane, în calitate de student, iată paşii pe care va trebui să-i urmezi: 1. Trimite o copie a carnetului de student vizat la zi pe adresa de e-mail: student@universulfiscal.ro 2. Intră pe www.universulfiscal.ro și crează-ți un cont folosind formularul de înregistrare.Nu uita, data limita de înscriere este 1 Ianuarie 2019.
Universul Fiscal este o platformă dedicată economiștilor, contabililor și antreprenorilor prin intermediul căreia oferim consultanță în domeniile fiscalitate, contabilitate și resurse umane.
Prioritatea numărul unu este dorinţa de a veni în sprijinul tuturor celor care au nevoie cu informații corecte şi complete. Bazându-ne activitatea pe experiența practică a colaboratorilor noștri, specialiști în domeniul fiscal, ne asigurăm că putem oferi răspunsuri cu adevărat utile pentru fiecare afacere. Astăzi, platforma este accesată în fiecare lună de peste 15.000 de utilizatori.
Mai multe despre Universul Fiscal poţi afla aici.