Top 5 beneficii ale unei somiere metalice

0
249

Un somn bun, odihnitor, te face sa te simti mai fresh si mai binedispus. E adevarat ca sunt multi factori care pot contribui la lipsa somnului, iar patul este unul dintre acestia. Dintre elementele care confera comoditate patului, somiera este poate cea mai importanta. O spun specialistii, care recomanda somiere metalice pentru un somn de calitate.

De ce este mai buna o somiera metalica

Somierele sunt de diferite forme, dimensiuni, dar si cu diferite functii. E bine ca inainte de a o comanda sa masori de doua ori spatiul de care dispui, dar si salteaua. In acelasi timp, trebuie sa te gandesti bine care sunt asteptarile tale de la un pat bun. Pentru a-ti face mai usoara aceasta misiune, iti vom dezvalui in continuare de ce este foarte util sa iti cumperi o somiera metalica:
Asigura ventilatia corecta a saltelei. Somiera metalica permite aerului sa circule liber pe sub pat. Acest lucru este benefic pentru saltea, care in felul acesta va avea o viata mai lunga. Totodata, mai are si avantajul ca disperseaza caldura si evapora umezeala, fapt care asigura o mai buna igiena a saltelei. In plus, iti va permite sa ai o pozitie corecta din punct de vedere anatomic in timp ce dormi.
Este rabatabila. In magazinul online rame-pat.ro vei gasi somiere rabatabile, adica somiere dotate cu un sistem cu piston care le permite rabatarea pana la unghi de 45 de grade, asa incat sa ofere acces mai facil la zona de depozitare care poate fi creata sub pat.
Este potrivita si pentru persoane supraponderale. Somierele metalice pot fi proiectate special pentru a rezista unei presiuni mai mari, fiind astfel potrivite pentru persoanele mai corpolente.
Este usor de instalat. Somiera vine cu toate instructiunile de montaj necesare, astfel ca nu vei avea nici macar nevoie de ajutor, pentru ca vei reusi foarte usor sa o montezi si singur.
Este rezistenta in timp. Somiera metalica este un produs foarte rezistent, cu profil metalic si lamele din lemn de fag stratificat, care au fost tratate special pentru elasticitate. Somiera este vopsita in camp electrostatic, pentru un plus de rezistenta al vopselei.
Pe site-ul rame-pat.ro vei gasi tipuri de somiera adaptate tuturor necesitatilor. Un avantaj major pe care il prezinta achizitionarea unei somiere pat de la acest producator este flexibilitatea pe care ti-o ofera. Astfel, tu esti cel care decide dimensiunea cadrului de pat, a somierei, partea pe care va fi instalat sistemul de rabatare. In acelasi timp, daca nu esti suficient de multumit de produsul livrat, ai timp 30 de zile sa te razgandesti si sa il retunernezi. Produsele au garantie 5 ani si sunt livrate gratuit in toata tara.