Top 3 lucruri pe care nu le știai despre stilourile POENARI

0
1279

          POENARI este un brand românesc specializat în producția și comercializarea de stilouri confecționate din lemn, oferindu-le clienților săi un plus de rafinament în cadrul activităților de birou și nu numai.
          Există multe aspecte care au contribuit la consolidarea imaginii brandului POENARI de-a lungul timpului. Totuși, în rândurile ce urmează ți-am pregătit trei aspecte pe care în mod cert nu le știai despre POENARI:
          Stilourile din lemn de la POENARI sunt lucrate manual
          Într-adevăr, fiecare produs din oferta acestui brand este obținut prin intermediul unui proces atent, de prelucrare a lemnului, astfel încât rezultatul final să fie pe deplin uimitor.
          De asemenea, specialiștii din cadrul echipei POENARI îmbină calitatea desăvârșită cu pasiunea și iubirea pentru frumos, acordând atenția cuvenită chiar și celor mai mici detalii.
          Povestea POENARI a început din dorința de a obține un produs diferit, care să surprindă și să aducă un plus de noutate în viața oamenilor, respectând în același timp și tradiția.
          Stiloul POENARI realizat cu ocazia zilei de 1 decembrie 2018 a fost confecționat din Gorunul lui Horea
          Anul trecut, a avut loc un eveniment marcant pentru România și anume comemorarea a 100 de ani de la cel mai semnificativ act din istoria țării. Astfel, POENARI a creat un stilou unic, confecționat din Gorunul lui Horea (unul dintre cei trei protagoniști ai răscoalei din anul 1784).
          Acest produs și-a lăsat amprenta asupra „Cărții Centenar”, întrucât la data de 1 decembrie 2018, numeroase figuri ilustre ale României (precum sunt președintele Iohannis sau Patriarhul Daniel) s-au semnat în această carte cu ajutorul său.
          Povestea stilourilor POENARI a început de la însuși Petrache Poenaru
          Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest nume, ei bine, Petrache Poenaru a fost românul care a brevetat în Franța în anul 1827 invenția denumită „Condei portăreț fără sfârșit, alimentându-se el însuși cu cerneală”.
          Astfel, această invenție a făcut imaginația din spatele brandului POENARI să lucreze neîncetat, până la obținerea unui stilou cu adevărat revoluționar.
          Devenind de-a lungul timpului un accesoriu modern, care definește cu un plus de rafinament stilul unei persoane, stiloul reprezentantiv POENARI, confecționat din lemn, se poziționează în topul preferințelor utilizatorilor săi. Așadar, acest instrument de scris păstrează un iz de istorie, adaptându-se cu ușurință și la cerințele societății contemporane.
          La momentul de față, numeroase persoane optează pentru unul dintre modelele de stilouri de lux din lemn, disponibile pe www.poenari.ro, atât pentru uz personal, cât și sub forma unor cadouri deosebite pentru cei dragi.
          Atunci când dorești să îți surprinzi persoanele speciale din viața ta, indiferent de ocazie, te sfătuim să alegi stiloul POENARI. Cu un plus de eleganță, dar și de inovație, acest produs va pune bazele unei noi povești, scrisă chiar cu cerneală, precum se obișnuia în vremurile din trecut.