Top 3 criterii în funcție de care să îți alegi încălțămintea în sezonul călduros

0
242

Pentru a deborda de rafinament și în această vară, specialiștii în materie de pantofi de la GITANOS – brandul românesc care produce și comercializează încălțăminte din piele – vin în întâmpinarea noastră cu o serie de sfaturi utile, care să ne ajute atunci când căutăm pantofii perfecți pentru sezonul călduros. Despre ce e vorba și care sunt principalele criterii pe care ar trebui să le luăm în considerare în goana după încălțămintea de primăvară – vară aflăm în rândurile ce urmează:
Alegerea mărimii potrivite – decizia care ne va influența confortul de care beneficiem
Un aspect pe care orice persoană ar trebui să îl știe este că, de cele mai multe ori, ca urmare a temperaturilor ridicate, dar și din cauza faptului că petrecem un timp îndelungat stând în picioare, picioarele noastre au tendința de a se lăți, îndeosebi pe parcursul sezonului călduros.
Astfel, mărimea pe care o consideram până nu demult ca fiind potrivită, s-ar putea să nu ne mai aducă confortul de care avem nevoie. Prin urmare, atunci când porniți la shopping, fie vă orientați asupra unui model mai lat de pantofi bărbați, fie căutați o mărime mai mare (sau cu o jumătate de mărime în plus față de cea pentru care optați în trecut).
Materialele răcoroase și delicate cu pielea
Un alt criteriu important atunci când căutăm încălțămintea perfectă este strâns legat de materialele din care aceasta este realizată.     Spre exemplu, pe timp de vară, atunci când temperaturile cresc constant, pielea naturală este un material pe cât se poate de răcoros, care lasă piciorul să respire, fiind delicat cu pielea.
Dacă accesați www.gitanos.ro – magazinul online al brandului de renume pe care vi l–am menționat mai sus, veți descoperi o colecție de pantofi bărbați și damă, confecționați din piele naturală de înaltă calitate. Astfel, piciorul dumneavoastră nu va transpira, iar în cazul în care dimensiunea sa se va modifica ușor, în urma căldurii, pielea din care sunt confecționați pantofii va prelua forma piciorului, fără a-l stânjeni și fără a-i cauza disconfort.
Design-ul modern, dar versatil
Deși ne dorim să fim mereu în pas cu moda, este important să optăm pentru acele tendințe care ni se potrivesc și care ne avantajează pe deplin. Acest aspect este, bineînțeles, valabil și în materie de încălțăminte.
Spre a aduce în garderoba tuturor iubitorilor de pantofi un plus de versatilitate, combinată cu o doză de modernism, GITANOS a creat o colecție nouă de încălțăminte din piele, dedicată atât femeilor, cât și bărbaților, potrivită pentru primăvara-vara acestui an.
          Alegerea pantofilor perfecți nu mai pare un proces atât de dificil, atunci când știm după ce aspecte trebuie să ne ghidăm, nu-i așa? Pentru a alege dintr-o colecție diversificată și complexă de pantofi bărbați din piele, dar și pantofi damă puteți accesa www.gitanos.ro – brandul preferat de pantofi al românilor.