Tezaur deschide o nouă agenție în capitală, în sectorul 6, Agenția Prelungirea Ghencea

0
717

Noua agenție TEZAUR PRELUNGIREA GHENCEA este dotată modern cu vitrine în care se vor putea admira bijuterii unice din aur sau din aur cu diamante și se aliniază standardului de organizare al agențiilor TEZAUR.
Locuitorii sectorului 6 sunt așteptați în noua agenție din Prelungirea Ghencea să se bucure de serviciile TEZAUR: împrumut financiar tip amanet, schimb valutar și vânzare de bijuterii.
Orice deschidere de agenție nouă TEZAUR vine și cu OFERTE SPECIALE.
Astfel, Tezaur își întâmpină clienții care trec pragul Agenției Prelungirea Ghencea cu surprize dulci, MARI REDUCERI la TOATE BIJUTERIILE din superba colecție de bijuterii din aur, 40% REDUCERE la BIJUTERIILE din AUR cu DIAMANTE, dar și cu 0% comision pentru primii 2.000 lei în prima lună a contractelor de amanet pentru orice client.
Primii 10 clienții care vor cumpăra bijuterii, vor intra într-un MEGA CONCURS și au șansa să câștige pe loc o BIJUTERIE din AUR.
Compania TEZAUR își propune ca noua agenție PRELUNGIREA GHENCEA să vină în sprijinul locuitorilor zonei cu cele mai bune oferte pe serviciul de amanet, o gamă variată de bijuterii unice din aur la prețuri accesibile și cel mai bun schimb valutar. De asemenea, în agenție clienți vor găsi personal pregătit oricând să ofere cele mai bune informații cu privire la serviciile TEZAUR.
Agenția PRELUNGIREA GHENCEA, cea de-a 51-a agenție TEZAUR, își așteaptă clienții de luni până vineri de la 9:00 la 18:00, iar sâmbăta de la 9:00 la 14:00.
Extinderea rețelei de Agenții reprezintă o componentă esențială a strategiei de dezvoltare a Grupului TEZAUR.
Inaugurarea Agenției Prelungirea Ghencea contribuie alături de celelalte Agenții TEZAUR la consolidarea poziției de lider de piață în acest domeniu.
Mai multe informații despre ofertele speciale pregătite în ziua deschiderii, dar și despre noua colecție de bijuterii din aur puteți găsi aici:  www.tezaur.org
Despre Tezaur Investment Group
Tezaur este o companie cu tradiție pe piața amanetului, fiind cea mai importantă și puternică casă de amanet. Serviciile oferite sunt variate: amanet aur, schimb valutar și vânzare de bijuterii din aur și bijuterii cu diamante, cu posibilitatea achitării în rate fără dobândă prin intermediul cardului de cumpărărturi.
Tezaur a lansat aplicația TEZAUR ONLINE prin care clienții își pot verifica starea contractelor și le pot prelungi sau achita parțial. De asemenea, aplicația oferă acces la ultimele promoții și la magazinul de bijuterii într-o manieră simplă de căutare și filtrare, pot căuta o agenție TEZAUR apropiată sau pot estima cât vor obține pentru o bijuterie din aur.
Contact:
·         www.tezaur.org
·         www.facebook.com/tezaur.org
·         www.instagram.com/tezaur_gold
·         021 222 44 92