Tehnici moderne de indosariere pentru documente cu un finish profesional

0
334

Indosarierea documentelor poate face o diferența masivă în ceea ce privește modul în care acestea arată și chiar vă pot ajuta să obțineți un parteneriat. Indosarierea cu spiră de plastic sau metalică se numără printre cele mai practice și populare moduri prin care se poate oferi un finisaj profesional prezentărilor, manualelor și altor documente de referință.
Cum decurge procesul de indosariere a documentelor?
Procesul de indosariere a documentelor nu este unul complex, însă necesită o atenție sporită la detalii, pentru a nu afecta documentele și pentru a le perfora într-o poziție corectă:
1. Foile documentelor sunt aranjate în linie și, în funcție de volumul acestora, se împart pentru o perforare optimă;
2. Se plasează coperta din față și din spate pentru a susține documentul astfel îndosariat;
3. Bobinele din plastic sau de sârmă sunt introduse într-o serie de găuri perforate de-a lungul unei părți a fiecărei pagini.
Indosarierea cu spirală din plastic sau metalică este disponibilă într-o gamă largă de dimensiuni și este recomandată pentru orice document pe care doriți să îl organizați și finisați cu un aspect profesional. Documentele sunt legate cu bobine de plastic sau metal cu ajutorul unui aparat de ultimă generație și se poate adăuga o copertă transparentă de acetat pentru a le proteja de umezeală sau alte accidente.
Copyzone.ro utilizează bobine metalice și de plastic pentru a oferi un finisaj de înaltă calitate, care este excelent pentru crearea documentelor sau prezentărilor pe care doriți să le distribuiți clienților. Documentele perforate sunt introduse într-o coloană de sârmă în formă de C, care este apoi închisă până când se rotunjește.
În vederea obținerii unui aspect profesional al documentelor dumneavoastră, CopyZone dispune de spirale de diferite dimensiuni.
Astfel, dimensiunea și prețul acestora variază în funcție de volumul de documente pe care doriți să le îndosariați. Spre exemplu, pentru indosarierea cu spirală din plastic se poate opta pentru dimensiuni de la 8 mm (40 de coli) – 51 mm (450 de coli), iar la indosarierea cu spirală metalică se poate opta pentru spiră cu dimensiuni cuprinse între 6,4 mm – 14,3 mm. Găsiți aici mai multe prețuri pentru indosariere: https://copyzone.ro/servicii/centru-printare/indosariere/.
Când este nevoie de indosarierea profesională a documentelor?
Indosarierea este de ajutor atunci când aveți nevoie să imprimați documente cum ar fi manuale sau prezentări care trebuie să fie deschise plat pentru fotocopiere sau pentru a le avea în vedere în timp ce consultați materialele. De asemenea, acestea pot face ca prezentarea dumneavoastră să se evidențieze în atenția partenerilor, mai ales dacă este imprimată pe un hârtie groasă A3, care îi va crea instantaneu o calitate superioară. Indiferent dacă aveți nevoie de indosarierea a 40 sau 450 de coli, la CopyZone veți găsi cele mai rapide și eficiente soluții pentru a vă evidenția documentele. Indosarierea poate fi efectuată și pe cadouri promoționale, cum ar fi calendare sau cataloage.
Puteți solicita informații despre alte opțiuni de indosariere a documentelor și brosurilor chiar în centrele CopyZone localizate în Splaiul Independenței 210 Sector 6, București (031.434.52.31) și Sos. Cotroceni 8A, Sector 6, București (021.31.31.501). Tarifele pentru serviciile de indosariere sunt cuprinse între 2,5 Lei – 5 Lei, iar pentru broșare cărți între 3 Lei – 7 Lei.