TeamSystem si BITSoftware invită companiile din IT la Digital Tour 2019

0
293

Programul începe cu un tur de 4 evenimente ce vor avea loc în perioada 7 – 16 mai 2019. Conferințele vor avea loc pe tot parcursul dimineții la Camera de Comerț a fiecăruia dintre orașele de mai jos, cu scopul de a intra în contact cu potențiali parteneri din zonă.
Timișoara, 7 mai (10:00 – 14:00)
Cluj, 9 mai (10:00 – 14:00)
Iași, 14 mai (10:00 – 14:00)
București, 16 mai (11:00 – 15:00)
TeamSystem este una dintre cele mai importante companii de software din Europa cu venituri de peste 350 de milioane de euro, 1,3 milioane de clienți și peste 650 de parteneri de afaceri.
BITSoftware este una dintre primele companii de software din România, cu peste 25 de ani de experiență în dezvoltarea și implementarea de soluții software de business (ERP, CRM, WMS și BI) și cu proiecte de succes în peste 70 de țări.
TeamSystem și BITSoftware lansează în România un program destinat dezvoltării unei rețele de parteneri care vor reprezenta grupul pe piață, Programul este adresat unui număr limitat și exclusiv de companii IT&C cu competențe demonstrate în implementarea soluțiilor software digitale și de management.
Partenerii selectați vor reprezenta TeamSystem si BITSoftware în regiunea geografică alocată și vor distribui soluțiile dezvoltate de aceștia. Programul TeamSystem Channel Network este orientat către companiile care doresc să trăiască o provocare importantă cu unul dintre cei mai mari actori europeni din sectorul IT&C, printr-un program exclusivist, cu locuri limitate.
Prin participarea la program, companiile de software, resellerii, integratorii de sistem sau distribuitorii de hardware și software vor avea următoarele avantaje:
O ofertă unică, capabilă să răspundă tuturor nevoilor companiilor și consultanților
Soluții inovatoare digitale și cloud fără concurență pe piață
Reprezentare exclusivă a TeamSystem și BITSoftware în zona de competență
Suport, instruire la toate nivelurile
Relație unică și randament economic
Conferințele se vor axa pe transformarea digitală a afacerilor utilizând cele mai bune soluții software cum ar fi: semnătura digitală, integrarea clientului digital, ERP, software pentru sectoare specifice precum sectorul vinicol, retail … etc. Participanții vor descoperi care sunt beneficiile parteneriatului și strategia companiilor.
Guest speaker este Dan Mocanu care practică Blue Ocean Strategy, antrenor profesionist al Federației Internaționale de Coaching și fondator al Aperio® Executive Coaching și TimePal®. Acesta a demarat un proces de creștere personală și profesională cu peste 80 de companii locale și multinaționale și sute de angajați executivi. Dan a predat fizica în unele colegii din SUA și a lucrat ca software engineer și team lead la Microsoft în Redmond, WA.
Evenimentele vă vor oferi oportunitatea de a vă întâlni cu TeamSystem, BITSoftware și cu alți lideri locali din sectorul IT pentru a descoperi o gamă largă de produse inovatoare, de ultimă generație, oferite de acestea.
Turul Digital va oferi ocazia de a discuta cu reprezentanții și specialiștii noștri pentru a le solicita mai multe informații și, mai ales, pentru a descoperi oferte unice.

Pentru program și înregistrare la evenimente la evenimente, faceți click aici.