Te-ai săturat de instrumentele de scris clasice? Optează pentru stilourile de lux ale brandului Poenari

0
260

Unul dintre articolele care ne facilitează munca de birou și pe care obișnuim să îl utilizăm zilnic este instrumentul de scris. Câte persoane nu s-au confruntat totuși cu acele situații incomode în care stiloul preferat a rămas fără tuș sau cerneală, exact în acel moment în care aveau cea mai mare nevoie să îl folosească?
Spre a beneficia de confort deplin, de o doză de rafinament, dar și de numeroase alte beneficii, te sfătuim să îți îndrepți atenția asupra stilourile de lux oferite de POENARI.
POENARI este un brand românesc care produce și comercializează instrumente de scris confecționate din lemn, astfel încât orice persoană doritoare să se bucure de un produs trainic, dar și elegant în același timp.
Cu ce beneficii vin în întâmpinarea ta stilourile din lemn de la POENARI?
Un prim aspect este strâns legat de istoria care a stat la baza conceperii primelor stilouri ale brandului POENARI. Inspirate de povestea lui Petrache Poenari – românul care a brevetat invenția denumită „Condei portăreț fără sfârșit, alimentându-se el însuși cu cerneală”, aceste instrumente de scris reușesc să păstreze un iz de istorie sub un aspect inovativ.
Acesta este și principalul motiv pentru care POENARI  a fost unul dintre brandurile prezente în anul 2018 la Ceremonia de Semnare în Cartea Centenar, furnizându-le celor mai ilustre personalități ale României instrumentele de scris cu ajutorul cărora și-au lăsat amprenta în volumul realizat în acest sens.
Odată ce achiziționezi articolele consacrate ale acestui brand, disponibile pe www.poenari.ro, beneficiezi în același timp și de o notă de rafinament. Ce bărbat care se respectă nu deține propriul stilou, mai ales dacă este vorba despre un design modern și special?
Totodată, stilourile de lux confecționate din lemn pe care POENARI le creează manual, cu pasiune și răbdare, pot să contribuie la dezvoltarea armonioasă a afacerii tale. Personalizate cu detaliile propriei organizații, asemenea instrumente de scris pot fi oferite clienților firmei sub formă de cadouri corporative, crescându-i acesteia gradul de notorietate, dar aducându-i și încrederea colaboratorilor săi.
Calitatea produselor oferite de POENARI este mai mult decât desăvârșită. Așadar, cumpărarea unui astfel de articol nu implică doar o alegere rafinată, ci și o investiție inspirată.
Bineînțeles, stilourile de lux de la POENARI pot să vă scoată din încurcătură și în acele momente în care vă confruntați cu imposibilitatea de a alege cadoul perfect pentru o persoană dragă. Reușind să surprindă printr-un aspect unic, astfel de articole contribuie, fără doar și poate, la completarea cu eleganță a stilului personal.
 
Nu-i așa că și tu îți dorești un asemenea stilou? Dacă dorești mai multe detalii despre aceste produse, dar și spre a alege modelul care ți se potrivește cel mai bine ție sau persoanelor dragi din viața ta, accesează www.poenari.ro și nu ezita să îi contactezi pe reprezentanții acestui brand de lux.